Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum obtii cel mai bun pret la hotelul dorit. Cele mai tari ponturi de la TripAdvisor

Antena3 Antena3,
Cum obtii cel mai bun pret la hotelul dorit. Cele mai tari ponturi de la TripAdvisor

Multi romani isi fac planuri de vacanta in aceasta perioada, iar TripAdvisor, motorul de cautare turistic american arhicunoscut, s-a gandit la cei cei care se uita la bani. Hotelul este o . continuă pe Antena3

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2016: jumatate din localurile prezente in top 50 se afla in Europa

Restaurantul italian Osteria Francescana din Modena, proprietatea chef-ului Massimo Bottura, s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul de anul acesta al celor mai bune 50 de restaurante din lume, dupa ce in 2015 ocupase locul al doilea.

Marele premiu al Brasovului:Horatiu Ionescu Cristea a obtinut cel mai bun timp al primei zile

La volanul unui 458 Challenge, Horatiu Ionescu Cristea a fost cel mai rapid pilot al primei zile din cadrul Marelui Premiu al Orasului Brasov. Pilotul bucurestean a obtinut timpul de referinta pe chiar ultima urcare de vineri mansa secunda de antrenamente cronometrate) parcurgand cei 7 km ai traseului in 3m28s454. El a fost urmat in clasamentul zilei de Bogdan Cuzma Mitsubishi Lancer EVO IX) si Lucian Radut Mitsubishi Lancer EVO VIII).

Crestere de 5,49% pentru Zentiva

Actiunile Zentiva SCD) s-au apreciat cu 5,49%, in perioada 7-14 iunie, reprezentand cel mai bun plasament, in perioada 7-14 iunie.

FOTO Un cerb din zona de munte a Vrancei, crescut de o cireada de vaci. Cel mai bun prieten al animalului este insa un caine de vanatoare

Pierdut de parintii sai inca de cand era pui, cerbul pare ca s-a adaptat atat de bine noii situatii si insoteste celelalte animale la pascut.

6 alimente care au un gust mai bun in iunie

Vara si-a intrat in drepturi aducandu-ne o multime de fructe si legume de sezon. Nu este nicio indoiala ca alimentele de sezon au un gust mai bun pentru ca sunt proaspete si, se presupune, mai sanatoase. Atunci cand.

Curs valutar 17 iunie. Leul, la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani si jumatate

Cursul valutar valabil pentru vineri, 17 iunie, indica faptul ca moneda nationala a ajuns la cel mai scazut nivel in comparatie cu euro din ultimii trei ani si jumatate .

Deciziile judecatorilor sunt luate deseori la presiunea opiniei publice si vin sa confirme arestul preventiv. Elena Udrea: Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt (VIDEO)

Traian Basescu este cel mai obiectiv sustinator al Justitiei la nivel inalt, a declarat Elena Udrea pentru B1 TV, dupa ce a facut o comparatie intre pozitia adoptata de presedintele Iohannis.

Cel mai sarac presedinte din lume spune ca bogatii ar trebui exclusi din politica

Dupa ce a condus timp ce cinci ani Uruguayul, Jose Pepe Mujica, cel care a fost descris drept cel mai modest presedinte din lume, spune, intr-un interviu acordat pentru CNN , ca persoanele carora le plac prea mult banii ar.

Competitia Cel mai 4x4din Romania, a XVI-a editie

Noul Suzuki Vitara S, lansat anul trecut la nivel international , dar intrat din 2016 in portofoliul de modele al importatorului Suzuki din tara noastra a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Renault Kadjar, Mitsubishi Outlander, Honda CRV, Kia Sportage.

Romania are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro

Tara noastra are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro, a precizat, ieri, Calin Rangu, director, Directia Protectia Consumatorilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )