Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum pot fi pastrati angajatii in timpul pandemiei de coronavirus. Metodele recomandate de specialisti in Resurse Umane

Adevărul Adevărul,
Cum pot fi pastrati angajatii in timpul pandemiei de coronavirus. Metodele recomandate de specialisti in Resurse Umane

Exista o serie de modalitati prin care angajatii pot fi pastrati in campul muncii chiar si pe timp de criza, ca in cazul pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

PENTRU ATENUAREA DATORIILOR DIN TIMPUL PANDEMIEI Banca Mondiala finalizeaza un pachet de 160 miliarde de dolari

Board-ul Bancii Mondiale finalizeaza un pachet menit sa atenueze povara datoriilor in timpul pandemiei de coronavirus COVID-19), de pana la 160 miliarde de dolari, pentru urmatoarele 15 luni, a anuntat joi presedintele institutiei financiare, David Malpass.

Arena Nationala transformata de autoritati in timpul pandemiei de coronavirus

Primarul Gabriela Firea a anuntat ca spatiul de media din cadrul Arenei Nationale va fi folosit de autoritati in perioada urmatoare pana la solutionarea crizei generate de coronavirus.

Concedierile au fost interzise, in Spania, in timpul pandemiei

Guvernul spaniol a decis vineri interzicerea oricarei concedieri in timpul pandemiei de coronavirus, in momentul in care sindicatele estimeaza ca un jur de un milion de salariati vor fi temporar in somaj, scrie AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Spania - Concedierile au fost interzise in timpul pandemiei

Guvernul spaniol a decis vineri interzicerea oricarei concedieri in timpul pandemiei de coronavirus, in momentul in care sindicatele estimeaza ca un jur de un milion de salariati vor fi temporar in somaj, scrie AFP.

Utile: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei; Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa

Libertatea: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei * Click: Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa * Descopera: O aplicatie le permite oamenilor sa afle daca au luat contact cu purtatori ai coronavirusului * Doctorul Zilei: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si arma combustibil pentru imunitate * Click: Verdeturile de primavara iti intaresc imunitatea.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Ghid pentru calatoria cu transportul public in timpul pandemiei. Ce trebuie sa facem inainte, in timpul si dupa calatorie

Platforma Nationala de Pregatire in Situatii de Urgenta Fii pregatit a elaborat un ghid de masuri prin care sa fie diminuate sansele de infectare cu noul coronavirus atunci cand suntem nevoiti sa calatorim cu transportul in comun. Desi de miercuri Romania a intrat intr-o carantina totala, persoanele care se deplaseaza la serviciu cu mijloacele de transport in comun pot apela la aceste masuri.

Cum sa iti intaresti sistemul imunitar in timpul pandemiei de coronavirus

In acesta perioada dificila intarirea sistemului imunitar ar trebui sa fie o prioritate pentru toata lumea. in afara de masurile clasice de igiena si o alimentatie variata, iata ce recomanda expertii pentru un sistem imunitar mai puternic.

Sporturile se muta in online cu ajutorul jocurilor video in timpul pandemiei Covid-19: Fotbal, box, Formula 1, baschet

Odata cu anularea evenimentelor sportive din cauza pandemiei Covid-19, sportivii care nu mai pot ajunge pe teren, ring sau pista recurg la simulari in jocuri video. Astfel, fanii sportului isi urmaresc acum fotbalistii, boxerii, baschetbalistii sau pilotii de Formula 1 preferati in competitii virtuale.

Cum sa fii productiv cand lucrezi de acasa in timpul pandemiei de COVID-19. Sase reguli recomandate de experti

Pe masura ce masurile de combatere a raspandirii cu COVID-19 se inaspresc incercam sa ne obisnuim cu statul acasa, dar si cu lucratul de acasa. Sociologii au aflat ca multi angajati pot fi mai productivi daca lucreaza de acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )