Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cum s-a vazut Simona Halep de cealalta parte a fileului

Online Sport Online Sport,
Cum s-a vazut Simona Halep de cealalta parte a fileului

Doar doua game-uri a obtinut Anett Kontaveit la prima ei aparitie in sferturi de finala la un Grand Slam. continuă pe Online Sport

Simona Halep, singura care a invins-o pe Garbine Muguruza intr-o semifinala de Grand Slam - Marele duel va fi LiveText pe HotNews.ro de la ora 06:30

Garbine Muguruza a fost invinsa o singura data in semifinalele unui Grand Slam, infrangerea venind la editia din 2018 a Roland Garros-ului tocmai in fata Simonei Halep. Sigur ca povestea este alta acum, la fel suprafata de joc. De cealalta parte, Simo a ajuns de sapte ori pana acum in penultimul act al unui Grand Slam, palmaresul fiind 5 victorii si doua esecuri. Halep vs Muguruza din semifinalele de la Australian Open va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport, joi, de la ora 06:30.

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturandu-se in doar 53 de minute 6-1, 6-1). Jucatoarea noastra a avut o serie impresionanta de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia aratand in multe moment precum o colega de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut raspuns pentru aproape orice, iar unghiurile gasite au fost parca importate din manualul de geometrie. Simona este in semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. ---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova si va juca in semifinala cu Simona Halep.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens. in ce stare psihica se afla sportiva acum

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat belgianca Elise Mertens. Mertens, in varsta .

SIMONA HALEP: Perfectiunea nu exista, dar sunt foarte multumita de cum am jucat

Simona Halep a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul cu Anett Kontaveit, ca este foarte multumita de felul in care a jucat, ea precizand ca este increzatoare inaintea semifinalelor Australian Open.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Simona e foate bine, se antrenaza, si-a consolidat increderea dupa meciul jucat ieri cu Putintseva. Va juca impotriva lui Mertens acum, ele s-au mai intalnit inainte de cateva ori, dar ea are incredere, se simte bine, este pregatita. Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian .

Simona Halep, in regim Terminator: victoria cu Anett Kontaveit e unica in palmaresul romancei in Grand Slam-uri

Simona Halep, locul trei in lume in acest moment, a trecut in mare viteza de Anett Kontaveit si de sferturile de finala de la Australian Open, 6-1, 6-1. Site-ul WTA a catalogat ce s-a intamplat pe Rod Laver Arena, miercuri dimineata, drept o lectie de tenis. Statistica ne arata ca aceasta a fost cea mai categorica victorie a carierei Simonei Halep in rundele finale din Grand Slam-uri, incepand cu faza sferturilor de finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )