Libnet.ro
UNICEF

19:31

Simona Halep, singura care a invins-o pe Garbine Muguruza intr-o semifinala de Grand Slam - Marele duel va fi LiveText pe HotNews.ro de la ora 06:30

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, singura care a invins-o pe Garbine Muguruza intr-o semifinala de Grand Slam - Marele duel va fi LiveText pe HotNews.ro de la ora 06:30

Garbine Muguruza a fost invinsa o singura data in semifinalele unui Grand Slam, infrangerea venind la editia din 2018 a Roland Garros-ului tocmai in fata Simonei Halep. Sigur ca povestea este alta acum, la fel suprafata de joc. De cealalta parte, Simo a ajuns de sapte ori pana acum in penultimul act al unui Grand Slam, palmaresul fiind 5 victorii si doua esecuri. Halep vs Muguruza din semifinalele de la Australian Open va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport, joi, de la ora 06:30. continuă pe Hotnews

Simona Halep, record negativ cu Garbine Muguruza. Amintiri placute de la ultima intalnire

Cele doua jucatoare se vor infrunta, joi dimineata 6:30), pentru un loc in finala de la Australian Open.

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare. Sportiva din Spania, in avantaj

Ce a spus Garbine Muguruza inaintea meciului cu Simona Halep de la Austrailian Open si ce s-a intamplat in meciurile din trecut. Cele doua s-au mai intalnit in trecut, iar bilantul meciurilor este favorabil sportivei din Spania. Ce au facut Simona Halep si Garbine Muguruza in meciurile anterioare Simona Halep 28 de ani) numarul 3 .

Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

Simona Halep se va intalni cu Garbine Muguruza in semifinala de la Australian Open, care se va disputa joi, incepand de la ora 6. 30, informeaza gsp. ro. in intalnirile directe, romanca, locul 3.

Fara timp de respiro inainte de semifinala! Simona Halep si Garbine Muguruza joaca joi: ora meciului

Simona Halep si Garbine Muguruza nu vor avea zi de pauza intre partidele din sferturi si semifinala de la Australian Open. Dupa victoriile de miercuri, cele doua vor reveni pe teren joi.

LIVE Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Australian Open (6:30)

Simona Halep joaca pentru a doua oara in cariera in careul de asi de la Australian Open, dupa 2018 cand a facut pasul in marea finala.

Australian Open: Ce a spus Garbine Muguruza inaintea duelului cu Halep din semifinale

Simona Halep si Garbine Muguruza se vor afla fata in fata pentru a sasea oara, miza partidei fiind calificarea in finala Australian Open. Spaniola conduce cu 3-2 in meciurile directe, ea obtinand cele trei victorii pe hard. Muguruza a precizat ca este pregatita pentru confruntarea cu numarul 3 WTA si a asigurat ca va da tot ce are mai bun pentru victorie.

Digisport: Ce spune Garbine Muguruza inaintea meciului cu Uraganul Halep. Ce s-a intamplat in trecut intre cele doua sportive

Simona Halep 28 de ani, 3 WTA) o va intalni pe Garbine Muguruza 26 de ani, 32 WTA) in semifinale la Australian Open. Sportiva din Spania conduce cu 3-2 in duelurile directe cu Simo si a reusit sa obtina toate cele trei victorii pe suprafata dura.

Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturandu-se in doar 53 de minute 6-1, 6-1). Jucatoarea noastra a avut o serie impresionanta de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia aratand in multe moment precum o colega de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut raspuns pentru aproape orice, iar unghiurile gasite au fost parca importate din manualul de geometrie. Simona este in semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. ---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova si va juca in semifinala cu Simona Halep.

Alex Corretja: Simona Halep este increzatoare ca poate castiga orice turneu de Grand Slam Parerea specialistilor despre meciul cu Garbine Muguruza

Fostul tenismen spaniol Alex Corretja, ocupant al locului doi ATP in 1999, a prefatat duelul dintre Simona Halep si Garbine Muguruza, din semifinalele Australian Open, spunand ca romanca este increzatoare ca poate castiga orice turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )