Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia. Mirabela a dat tot din casa!

Playtech Playtech,
Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia. Mirabela a dat tot din casa!

Imediat dupa castigarea alegerilor la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, alaturi de sotia sa, pe nume, Mirabela, a facut marturisiri despre viata personala, in fata camerelor de luat vederi. Alaturi de ei a fost si Aheea, fiica cuplului. Cum si-a cucerit Nicusor Dan sotia intrebata fiind cum a fost cucerita de Nicusor Dan, Mirabela a raspuns . continuă pe Playtech

Nicusor Dan: Sotia mea a aflat rezultatele, pe telefon, in masina,cat fetita dormea

Nicusor Dan, noul primar al capitalei, a vorbit in cadrul emisiunii La Maruta despre cum a primit familia sa rezultatele alegerilor.

Ce salariu are sotia lui Nicusor Dan. Cat castiga, de fapt, Mirabela Gradinaru

Dincolo de viata publica, Nicusor Dan are si o familie de nota 10: o sotie care il sustine neconditionat, de cand s-au cunoscut, adica de 15 ani. impreuna au o fetita, pe nume Aheea. Dar micuta nu s-a bucurat asa de mult cand a aflat ca tatas ei a devenit primar, intrebandu-se daca el va .

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Nicusor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, a venit duminica dimineata la vot impreuna cu fiica si sotia. La iesirea din sectia de votare a declarat ca a votat cu sete si a indemnat bucurestenii sa participe la vot.

Nicusor Dan, despre eventuale fraude la alegerile din Capitala: Cred ca a fost mai grav decat in alti ani. Cat despre campania impotriva mea, s-au dat mii de telefoane mincinoase (VIDEO)

Nicusor Dan a comentat suspiciunile de frauda la alegerile locale din Bucuresti si s-a aratat de parere ca, in 2020, situatia a fost mai grava decat in alti ani. in direct pe B1 TV, miercuri seara, el a de.

NICUSOR DAN: Bucurestiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat asigurari ca va colabora, ca primar general, cu Guvernul pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea Executivului. Bucurestiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri. ) De maine ne vom apuca de munca, a spus el. Nicusor Dan a afirmat ca este dispus sa colaboreze cu orice forta politica din Consiliul General pentru a fi rezolvate problemele, conform news. ro.

Mare atentie, soferi! Nicusor Dan anunta revolutie in traficul din Bucuresti. Ce masuri vor fi luate: Le dam o luna de acomodare soferilor

Vesti bune pentru milioane de bucuresteni! Nici nu si-a intrat bine in functie, dar are planuri extraordinar de bune pentru problemele majore ale Bucurestiului. Dupa ce a dat asigurari ca apa calda si caldura nu vor mai lipsi in aceasta iarna, Nicusor Dan atinge un alt punct sensibil al bucurestenilor: traficul. Viitorul primar a explicat .

NICUSOR DAN: De maine ne vom apuca de munca

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat asigurari ca va colabora, ca primar general, cu Guvernul pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea Executivului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )