Libnet.ro
UNICEF

16:31

Statele Unite ameninta cu un atac iminent. Cine este vizat

Antena3 Antena3,
Statele Unite ameninta cu un atac iminent. Cine este vizat

Statele Unite ale Americii ameninta cu un atac iminent in cazul in care presedintele sirian, Bashar al-Assad, va continua sa foloseasca arme chimice in razboiul civil din Siria. Evaluari publice si fotog. continuă pe Antena3

13 cetateni rusi si 3 entitati rusesti, inculpate pentru presupus amestec in alegerile prezidentiale din Statele Unite

13 cetateni rusi si 3 entitati rusesti au fost inculpate de justitia americana pentru presupusa interferenta in alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite, a anuntat vineri procurorul special care ancheteaza acest caz, Robert Mueller, el afirmand ca cei acuzati ar fi dus un razboi informational impotriva Statelor Unite in timpul alegerilor, cu scopul de a-l ajuta pe Donald Trump sa castige, potrivit CNBC.

Lavrov acuza Statele Unite ca vor sa izoleze o mare parte din teritoriul Siriei si sa ramana acolo pentru totdeauna

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov acuza Statele Unite ca incearca sa izoleze o mare parte din teritoriul Siriei in scopul de a infiinta o entitate autonoma cu sprijinul kurzilor.

Cum se foloseste Kremlinul de tragedia din Statele Unite. Conturi false din Rusia au invadat Twitter cu mesaje pro-arme dupa atacul din Parkland soldat cu 17 victime

Orice situatie de breaking news reprezinta o ocazie pentru troli pentru a capta atentia publica, pentru a prococa emotie si raspandi propaganda. Guvernul rus stie asta. Tinerii din Macedonia care fabrica fake news stiu asta. Si multumita operatiunilor de strangere de date din partea unor grupuri ca Alianta pentru Apararea Democratiei si RoBhat Labs, lumea intreaga afla toate astea, scrie publicatia americana Wired intr-un articol care demonteaza stirile false raspandite in retelele sociale din Statele Unite, in special pe Twitter.

Cum (mai) revolutionam accesul tinerilor la piata muncii? O posibila solutie din Statele Unite

Lipsa locurilor de munca si slaba pregatire a tinerilor pentru piata muncii afecteaza din ce in ce mai mult societatea si economia Romanei. Nu exista solutie universala dar putem invata si adapta din solutii deja implementate. Ashoka Fellow Rafael Alvarez din Statele Unite lucreaza cu unele din cele mai mari companii din America pentru a construi oportunitati si locuri de munca pentru mii de tineri din medii defavorizate.

Panica in Statele Unite: Mai multe persoane au fost ucise, iar alte zeci sunt ranite

UPDATE:Autoritatile din Florida sunt citate afirmand ca avem parte de 14 victime, dar nu este clar daca acestea sunt decese confirmate sau cuprind si persoanele ranite grav, conform.

Elena Udrea a CONFIRMAT! Voi avea GEMENI si vor fi.... Bomba in showbiz! Cine este norocosul tatic (VIDEO)

Elena Udrea a dat un interviu, din Costa Rica, in care a confirmat ca este insarcinata cu iubitul ei, Andrei Alexandrov, precizand ca va avea gemeni. Voi avea doi baieti daca ma ajuta Dumnezeu. Voi.

Cine este tanarul care a ucis 17 oameni in Florida

Un tanar cu probleme de 19 ani a ucis 17 persoane la o scoala din Florida. Este cel de-al doilea incident armat ca gravitate ce a avut loc in campusul unei scoli din SUA. Suspectul, Nikolas Cruz, a fost arestat.

Cine este autorul atacului de la liceul din Florida. Era instabil. Vorbea intotdeauna despre lucruri nebunesti

Nikolas Cruz este un adolescent de 19 ani a deschis focul intr-un liceu din Florida si a ucis 17 elevi. Tanarul era icunoscut de elevii liceului, deoarece a facut adesea amenintarii si afirmatii care.

Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o decizie foarte importanta de facut, decizie asupra careia este exercitata multa presiune din partea PSD. Acesta este cea privind pastrarea sau revocarea Laurei Codruta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )