Libnet.ro
UNICEF

07:45

CUTREMUR in ROMANIA in urma cu putin timp! Care sunt zonele afectate

B1 B1,
CUTREMUR in ROMANIA in urma cu putin timp! Care sunt zonele afectate

Un cutremur cu magnitudinea 3. 4 pe scara Richter a avut loc, duminica seara, in judetul Buzau. Seismul s-a inregistrat la o adancime de 115 kilometri. continuă pe B1

Hidrologii au dat ALARMA! Se vor produce noi inundatii: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Romania nu scapa de inundatii. Hidrologii au emis, vineri, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pentru noua judete, dar si una cod galben, care vizeaza bazinele hidrografice ale raurilor Tisa,.

Alerta meteo: Un nou ciclon teribil loveste Romania! Care sunt zonele cele mai afectate...

Atentie, romani, avem un nou ciclon pe teritoriul tarii! Ciclonul de la Marea Neagra este unul stationar si declanseaza fenomene mai violente decat in mod normal, avertizeaza meteorologii. in zona Dobrogei.

Alerta meteo: Noi fenomene extreme lovesc in forta Romania! Care sunt zonele vizate...

Ploile torentiale au pus stapanire pe aproape toate regiunile din tara, iar vremea capricioasa nu se lasa dusa prea usor. Meteorologii anunta ca in continuare vom avea parte de averse si temperaturi.

Trafic RESTRICTIONAT duminica in Bucuresti! Vezi AICI care sunt zonele vizate

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, in centrul Capitalei, pentru o serie de ceremonii dedicate Zilei Imnului National al Romaniei, restrictii putand aparea si seara in zona Arenei Nationale, unde.

Carnagiu pe soselele din ROMANIA! Accident GRAV, in urma cu putin timp! A fost activat planul ROSU de interventie

Un accident cumplit a avut loc duminica in judetul Ialomita pe DN 2, la iesirea din Urziceni. in incident au fost implicater doua autoturisme, iar in urma impactului au rezultat sunt 6 victime,.

Ziua incepe cu o TRAGEDIE: A fost descoperita MOARTA, in urma cu putin timp!

Fata tocmai absolvise Liceul de Arte Corneliu Baba din Bistrita, iar peste cateva zile urma sa afle daca a fost acceptata la Facultatea de Arte din Bistrita. Luci Buzila, nascuta in Poiana Stampei, a.

Procurorul Marius Iacob: La DNA exista 300 de dosare n care sunt cercetati magistrati

Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA, sustine, in proiectul de management depus la Ministerul Justitiei, ca la Directia Nationala Anticoruptie sunt inregistrate aproximativ 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati, dosare ce trebuie inainte noii sectii care va fi infiintata in cadrul Parchetului General, potrivit Agerpres.

E bomba anului: Ce au decis in urma cu putin timp Gabriela Cristea si Marcel Toader!

Desi au divortat de cinci ani,Marcel Toader si penultima sa sotie, Gabriela Cristea, inca au multe si acidede impartit. Ea il acuza ca i-a tocat in jur de 400. 000 de euro, in timpul.

Care sunt cele mai cautate facultati de la Universitatea Bucuresti. O specializare a ajuns la concurenta si de 20 de candidati pe loc

Concurenta acerba si in acest an pentru un loc de student la Universitatea din Bucuresti! Din aproximativ 20. 000 de studenti care au incercat sa obtina unu dintre cele circa 4. 250 de locuri bugetate din cadrul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )