Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cutremurator. Interviul in care Andrei Gheorghe a vorbit despre moartea lui

Antena3 Antena3,
Cutremurator. Interviul in care Andrei Gheorghe a vorbit despre moartea lui

Andrei Gheorghe a vorbit intr-un interviu despre moartea lui! Celebrul realizator radio si-a incheiat viata exact cum si-a dorit. Detalii, in materialul Antena. continuă pe Antena3

VIDEOMomentul in care Andrei Gheorghe l-a pus la punct pe Gigi Becali in direct: Tu nu esti intelept!

Intr-o emisiune de la Realitatea TV din urma cu cativa ani, Andrei Gheorghe il punea la punct in trei minute pe Gigi Becali.

Andrei Gheorghe: Mort. Raspunsul macabru oferit de fostul jurnalist, in 2015, la intrebarea Unde te vezi peste 5 ani?

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. O moarte care intristeaza Romania si pe care Andrei Gheorghe, cu umorul lui.

De ce e a fost dat de fapt afara Andrei Gheorghe de la PRO FM

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta tv Magda Vasiliu a reamintit intr-o postare motivul pentru care Andrei Gheorghe a fost dat afara de la PRO FM. Sunt batran. Mi s-a reprosat asta. La Pro FM la greu! Probabil au.

CUTREMURATOR! Andrei Gheorghe si-a presimtit MOARTEA: Oricum, NU APUC 60 de ani

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a fost gasit luni seara fara suflare in propria locuinta. in urma cu doi ani, realizatorul de emisiuni TV si radio a oferit un interviu inedit pe platforma.

Soc: Carmen Harra i-a prezis moartea? Andrei Gheorghe, primul dintr-un lung sir de vedete care ne vor parasi in 2018! Afirmatiile cutremuratoare ale CLARVAZATOAREI

Moartea surprinzatoare a lui Andrei Gheorghe confirma in mod cutremurator ceea ce celebra prezicatoare Carmen Harra a sustinut pentru anul 2018! Mai multe personalitati importante vor avea parte de un.

Busu, socat de moartea lui Andrei Gheorghe: Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te

Florin Busuioc a vorbit in direct despre moartea ce a uimit intreaga Romanie. Prezentatorul meteo a spus cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te provoca. Nu puteai sa.

Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul batran, prea putin le pasa alora de acest monument al presei romanesti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea lui Andrei Gheorghe. Gheorghe cred ca s-a dus de pe aceasta lume cu lucrurile bine incheiate, cel putin din.

CUTREMURATOR! Ultimele mesaje ale lui ANDREI GHEORGHE inainte de MOARTE: O lume invadata de imbecili! iMI SUIERA PRIN CAP

Jurnalistul Andrei Gheorghe era recunoscut pentru activitatea sa pe retelele de socializare si pentru mesajele acide despre politicienii din Romania! in ultima postare de pe Facebook, jurnalistul s-a adresat fanilor.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Mesajul cutremurator al familiei

Medicii legisti au stabilit ca omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins cu 12 ore inainte de a fi gasit de catre paznicul complexului in care locuia. Avea probleme cardiace si a suferit un stop.

Mihai Morar, mesaj ravasitor la moartea lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta Radio Zu Mihai Morar a scris un mesaj ravasitor la moartea celui care i-a fost idol. - Ultimul mesaj pentru Andrei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )