Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dacia da lovitura: Anunt bomba despre samsarii de masini! Ce trebuie sa stie soferii romani...

B1 B1,
Dacia da lovitura: Anunt bomba despre samsarii de masini! Ce trebuie sa stie soferii romani...

Romanii nu mai sunt interesati sa cumpere masini straine la mana a doua, arata datele Asociatiei Constructorilor de Autoturisme din Romania ACAROM. in schimb, datele ACAROM arata o tendinta in cres. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Anunt BOMBA despre marile orase! Ce se intampla in Bucuresti

In Romania ajung tot mai multe masini second-hand, multe dintre ele masini diesel din Germania, dat fiind ca acolo incep sa fie interzise in tot mai multe orase. Totul in contextul in care Romania se afla pe.

LAVINIA PARVA, anunt bomba despre STEFAN BANICA Jr: Tata pentru a treia oara!

Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si.

Cristi Brancu arunca BOMBA despre Bianca Dragusanu: in viata blondei exista un alt MISTERIOS si potent domn...

Cristi Brancu face dezvaluiri bomba despre despartirea dintre Bianca si Tristan, pe canalul sau de YouTube. Prezentatorul Agentia VIP spune ca motivul despartirii celor doi este plecare lui Tristan,.

Veste bomba despre Elena Udrea. Fostul ministru s-ar putea inscrie in cursa pentru alegerile prezidentiale

Dezvaluiri bomba despre planurie de viitor ale Elenei Udrea facute chiar de logodnicului ei, Adrian Alexandrov. Acesta a declarat ca este foarte posibil ca Udrea sa se inscrie in cursa pentru alegerile.

Darius Valcov arunca BOMBA despre RCS-RDS: in SUA se cheama FRAUDA! DEZVALUIRI INCENDIARE despre MAFIA din piata energiei

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a vorbit, vineri seara, despre mafia din piata energiei. Fostul ministru de Finante a a dat exemplu grupul RCS-RDS, care a intrat pe aceasta piata. El.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )