Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dacia a produs in ultimii trei ani 500.000 de motoare Energy Tce 90 la Mioveni, 80% pentru export

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia a produs in ultimii trei ani 500.000 de motoare Energy Tce 90 la Mioveni, 80% pentru export

Dacia a produs in ultimii trei ani la uzina de la Mioveni 500. 000 de motoare Energy TCe 90 destinate mai multor modele din gama Dacia si Renault, aproximativ 80% dintre acestea fiind livrate la export, a anuntat, marti, compania. continuă pe Wall-Street Ro

Bursele inchid cea mai proasta luna din ultimii trei ani. Romania, pe locul 28 in lume in topul scaderilor

Bursele din toata lumea au inchis cea mai proasta luna din ultimii trei ani, august marcand o prabusire a actiunilor cauzata de temerile investitorilor legate de incetinirea cresterii economiei chineze. Cu o scadere de circa 7%, Romania se afla pe.

Numarul de biciclete produse in Romania s-a dublat in ultimii trei ani

Dupa ce si-a dublat productia de biciclete in ultimii trei ani, Romania se apropie de locurile de top ale celor mai mari producatori de biciclete din UE, scrie Ziarul Financiar. in 2014 Romania a urcat pe.

DACIA a fabricat 500.000 de Motoare Energy TCE 90

Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia a marcat in luna iulie 2015 productia a 500. 000 de motoare Energy TCe 90. In prezent, motoarele Energy TCe 90 produse la Mioveni echipeaza modelele din gama Dacia Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway), dar si din gama Renault Clio IV, Twingo). Aproximativ 80% din productie a fost livrata la export. Motorul Energy TCe 90 se mai fabrica si la uzina Renault din Valladolid, Spania.

Zona euro: Somajul, sub pragul de 11% pentru prima data in ultimii trei ani

Pentru prima data, din februarie 2012, rata somajului in cele 18 state care utilizeaza moneda unica a scazut sub pragul de 11%, potrivit Eurostat. Astfel, rata somajului in zona euro a scazut usor in luna iulie, pana la 10,9%, de la 11,1% in luna iunie.

Studiu: Costul de producere a energiei solare si eoliene a scazut semnificativ in ultimii cinci ani si a crescut pentru gaze, carbune

Costul de producere a electricitatii din surse regenerabile, precum cea solara si eoliana, a scazut semnificativ in ultimii cinci ani, dar a crescut in cazul celei obtinute din gaze naturale, carbune si au stagnat ]n domeniul nuclear, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie AIE), relateaza Bloomberg.

Bursele europene se pregatesc sa incheie cea mai neagra luna din ultimii patru ani

Actiunile europene au scazut luni, cu indicele german si DAX si cel francez CAC pe cale sa consemneze cea mai proasta luna din ultimii patru ani, afectate de prabusirea burselor chinezesti si de probabila majorare de dobanda din SUA, informeaza Reuters.

Egipt: Trei jurnalisti Al-Jazeera au fost condamnati la cate trei ani de inchisoare

Jurnalistii Baher Mohammed, Mohammed Fahmy si Peter Greste au fost condamnati de Tribunalul din Cairo la cate trei ani de detentie pentru difuzare de stiri false si colaborare cu organizatia interzisa.

Weekend de iubire! Delia Matache, trei ani de cand a devenit oficial doamna

Weekend plin de iubire pentru Delia Matache. Juratul de la X Factor a implinit pe 30 august trei ani de la cununia civila.

Dacia a produs la Mioveni jumatate de milion de motoare Energy TCe 90

Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia a produs la Mioveni 500. 000 de motoare turbo pe benzina de 0,9 litri Energy TCe 90 propulsor ce echipeaza modele precum Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Clio si Twingo. Circa 80% dintre cele 500. 000 de propulsoare au mers la export, a anuntat Grupul Renault Romania.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )