Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dancila, despre intalnirea cu diaspora din New York: Am discutat despre masurile luate pentru buna organizare a alegerilor si despre votul prin corespondenta

Hotnews Hotnews,
 Dancila, despre intalnirea cu diaspora din New York: Am discutat despre masurile luate pentru buna organizare a alegerilor si despre votul prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit vineri seara cu reprezentanti ai diasporei din New York, precizand ca le-a vorbit acestora despre modul in care se va desfasura votul la alegerile prezidentiale, in afara grantiei, atat la sectie, cat si prin corespondenta, dar si despre motivele de a se intoarce in tara. continuă pe Hotnews

Dancila s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila.

Cum arata si cat costa o noapte in hotelul din New York in care este cazat Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis l-a intrecut pe EmmanuelMacron. Macar din punct de vedere al costurilor pe care le presupune cazarea sa la New York. Potrivit istiripesurse. ro, la New York, presedintele Iohannis este cazat la.

VIDEO Un barbat s-a aruncat cu fiica sa de 5 ani in fata metroului din New York. Copila a supravietuit in mod miraculos

Un barbat a murit, dupa ce s-a aruncat cu fiica sa in brate, in fata unui tren la metroul din New York, intr-o aparenta tentativa de a-si lua propria viata, dar si pe cea a copilei.

Placido Domingo s-a retras din spectacolele de la Met Opera din New York, din cauza scandalului sexual in care e implicat

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost de acord sa se retraga din spectacolele de la Metropolitan Opera din New York in urma acuzatiilor de hartuire sexuala care i-au fost aduse de mai multe femei, scrie Variety.

Unde este cazat Klaus Iohannis in New York. Cat costa o noapte la un astfel de hotel de lux

Presedintele Romaniei se afla in Statele Unite ale Americii, unde conduce delegatia Romaniei la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Klaus Iohannis si sotia sa sunt cazati la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat langa Central Park. Klaus Iohannis .

Viorica Dancila, intalnire cu presedintele World Jewish Committee. Ce a discutat premierul Romaniei cu Ronald Lauder si rabinul-sef al New York-ului

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu presedintele World Jewish Committee, Ronald Lauder, si cu rabinul-sef al orasului New-York, Arthur Schneier, in cadrul discutiilor fiind abordate subiecte care tin de relatia Romaniei cu Statele Unite, cu comunitatea evreiasca, precum si dezvoltarea de afaceri.

De la Londra la New York, intr-o ora: cum ar fi posibil cu avionul revolutionar

Cu un pic de noroc, in urmatorul deceniu, vom putea zbura de la Londra la New York in doar o ora, prin intermediul noilor motoare Sabre realizate in Marea Britanie. Britanicii de la Reaction.

Carmen Iohannis, o noua aparitie inedita la New York! A purtat o rochie prin care a iesit, din nou, in evidenta

Carmen Iohannis a lucrat de-a lungul timpului cu numerosi designeri, dar se pare ca s-a oprit la o persoana anume care ii este cel mai mult pe plac. Desi exista multi carcotasi care sustin ca vestimentatiile sotiei presedintelui Romaniei nu sunt in conformitatea cu statutul pe care il are si cu varsta, multi se bucura .

New York Times: informatorul care a facut plangere impotriva lui Trump ar fi un ofiter CIA detasat la Casa Alba

Informatorul care a dezvaluit ca Donald Trump a cautat sustinere din partea unui guvern strain pentru a fi reales si ca s-a cautat musamalizareaacestei actiuni de catre Casa Alba este un ofiter CIA detasat la un moment dat la Casa Alba, sustin trei persoane care stiu cine este acesta, potrivit The New York Times.

Trump vrea sa stie sursele avertizorului de integritate. Pe vremuri, cu spionii se trata altfel (New York Times)

Presedintele american Donald Trump le-a spus celor din staff-ul misiunii diplomatice a SUA la ONU ca vrea sa stie cine i-a furnizat informatii acelui avertizor de integritate cu privire la continutul convorbirii sale telefonice cu presedintele ucrainean, comparand sursele cu spionii, a relatat joi New York Times, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )