Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dancila a facut o noua gafa: L-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei (VIDEO)

B1 B1,
Dancila a facut o noua gafa: L-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei (VIDEO)

Viorica Dancila pare hotarata sa-si continue seria de gafe pana in ultima zi la Palatul Victoria. Joi, ea l-a confundat pe Ludovic Orban, premierul desemnat si presedintele PNL, cu Viktor Orban, premierul. continuă pe B1

Viorica Dancila, o noua gafa: L-a incurcat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei

Viorica Dancila a facut, joi, o noua gafa, in timpul unui discurs sustinut in fata membrilor PSD din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, incurcandu-i numele lui Ludovic Orban cu cel al premierului ungar Viktor Orban.

Gafele continua: Viorica Dancila l-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila a comis o noua gafa joi, la Maramures, unde l-a confundat pe presedintele PNL Ludovic Orban cu premierul Ungariei Viktor Orban.

Viorica Dancila a incurcat numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu al premierului Ungariei, Viktor Orban

Premierul Viorica Dancila a incurcat, joi, intr-un discurs sustinut in Maramures, numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban. Aceasta si-a dat seama si a spus: Asemanarea. , dar total diferiti ca si implicare.

Ludovic Orban: Guvernul Dancila trebuie alungat cat mai repede de la Palatul Victoria. Am incredere ca toti partenerii care au fost alaturi de noi la motiune (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca guvernul pe care il va conduce trebuie instalat cat mai rapid la Palatul Victoria. in acest sens, liderul PNL a facut apel la partidele care au sustinut.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

Ludovic Orban reclama masurile luate de PSD: Totul este blocat. Avem de-a face cu ramasitele de Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat luni ca totul este blocat, reclamand ultimele masuri luate de Guvernul Dancila. La ora actuala, totul este blocat. Avem de-a face cu ramasite de Guvern,.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2895 seconds )