Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dancila, la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila a mers la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si.

Mircea Geoana, la Palatul Victoria dupa mesajul transmis de Viorica Dancila: Inima mea ramane altauri de fostii colegi din PSD

Intalnire de grad zero la Palatul Victoria. Mircea Geoana a mers, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o discutie cu Viorica Dancila, dupace premierul a transmis un semnal important pentru intoarcerea.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

Papa Francisc se va intalni si cu Viorica Dancila, la Palatul Cotroceni. La ultima intrevedere, premierul i s-a adresat cu: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity (VIDEO)

Papa Francisc se va afla intr-o vizita istorica in Romania, in perioada 31 mai 2 iunie. in Bucuresti, Suveranul Pontif se va intalni cu mai multi oficiali romani, inclusiv cu premierul Viorica.

UPDATE Adrian Nastase a plecat dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde cel mai probabil a discutat cu premierul Viorica Dancila

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, a plecat, dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde a discutat cel mai probabil cu premierul Viorica Dancila. Asta dupa ce Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

Adrian Nastase, la discutii cu premierul Dancila, la Palatul Victoria

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, se afla la Guvern pentru discutii cu premierul Viorica Dancila. Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni de la ora 17

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, 30 mai, de la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni .

Viorica Dancila, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau sa iau decizii pripite

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis in cadrul intalnirii neanuntate de la Cotroceni. As dori sa le multumesc tuturor r.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )