Libnet.ro
UNICEF

09:15

Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni de la ora 17

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni de la ora 17

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, 30 mai, de la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni . continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 12.00. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 12. Anuntul Administratiei Prezidentiale vine in contextul in care Referendumul pe teme de justitie convocat de presedinte este foarte aproape de.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, dupa euroalegeri: De azi incepe schimbarea. PNL si USR-PLUS pot fi alternative la guvernarea PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 12. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, anunta administratia prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 17.00

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine joi, la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si.

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni, la ora 12:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a vorbit despre rezultatul alegerilor europarlamentare si despre referendumul pe justitie. Seful statului sustine ca mobilizarea romanilor a fost una exemplara. A criticat, insa, autoritatile pentru modul in care au organizat alegerile din diaspora. Acolo, oamenii au stat ore [] .

Klaus Iohannis solicita demisia ministrilor de Externe si de Interne dupa problemele de organizare de la alegerile europarlamentare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca solicita demisiile ministrilor de Externe si de Interne, Teodor Melescanu si Carmen Dan, in urma organizarii cu probleme a.

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )