Libnet.ro
UNICEF

06:15

Danciulescu, daramat dupa una dintre cele mai mari umilinte pe care le-a trait: cum a explicat esecul istoric cu Astra

Adevărul Adevărul,
Danciulescu, daramat dupa una dintre cele mai mari umilinte pe care le-a trait: cum a explicat esecul istoric cu Astra

Dinamo a trait una dintre cele mai mari umilinte din istoria clubului, fiind invinsa cu 6-1 de Astra. A fost pentru prima data din 1958 incoace, cand ros-albii au incasat sase goluri intr-un meci. continuă pe Adevărul

O fotografie care surprinde translatarea unui bloc din Alba Iulia in 1987, una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie

O fotografie veche de 27 de ani, care surprinde mutarea prin translatare a blocului A2 din Alba Iulia este considerata de una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie, dintre cele care nu au mai fost vazute pana acum.

O fotografie care surprinde translatia unui bloc din Alba Iulia in 1987, una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie

O fotografie veche de 27 de ani, care surprinde mutarea prin translatare a blocului A2 din Alba Iulia este considerata de una dintre cele mai uimitoare imagini din istorie, dintre cele care nu au mai fost vazute pana acum.

Raport UE: o cincime din sanatatea Romaniei este finantata prin plati direct din buzunar. Cele mai mari dezavantaje daca esti pacient in Romania

Autoritatile romane inregistreaza cea mai slaba performanta din Uniunea Europeana in monitorizarea starii de sanatate a populatiei in trei din cele mai importante patologii, constata un raport al Comisiei Europene. Romania ramane si tara europeana cu cele mai putine investigatii si proceduri medicale avansate oferite pacientilor, dar cu cea mai consistenta crestere a cheltuielilor pentru medicamente in ultimii 15 ani. In graficul de mai sus speranta de viata in UE, Romania fiind evidentiata cu portocaliu sursa: Health at a Glance 2014).

Style Judgement! Cele mai reusite tinute purtate pana acum de Amal Alamuddin

Inainte ca George Clooney sa se indragosteasca iremediabil de ea, era o avocata de succes, dar necunoscuta la nivel public. Pe parcursul unui singur an insa, Amal Alamuddin a reusit sa se transforme intr-una dintre cele mai urmarite personalitati. Mai mult, a ajuns chiar la statutul de style icon!.

Este una dintre cele mai serioase vedete autohtone, dar a aparut cu vedere la posterior la un eveniment monden!

Este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton si puncteaza intotdeauna aparitii impecabile, mizand mai degraba pe eleganta si un stil clasic. Iata insa ca, de aceasta data, a optat pentru o rochie indrazneata cu vedere la posterior! Afla despre ce vedeta este vorba!.

Violonista Ioana Cristina Goicea: A fost o bucurie sa cant alaturi de Filarmonica din Oradea, una dintre cele mai bune orchestre din Romania

Filarmonica de Stat din Oradea a oferit melomanilor joi, 27 octombrie, un concert de exceptie, avandu-i invitati pe violonista Ioana Cristina Goicea si pe dirijorul elvetian Urs Schneider. in program au fost uvertura Fidelio de Beethoven, Concertul pentru si orchestra in re minor de Sibelius si Simfonia nr. 7 de Schubert. Urmatorul concert sustinut de dirijorul Urs Schneider, care se afla in turneu in Romania, va avea loc vineri, la Iasi.

Business Report: Cati bani iti iau bancile ca sa-ti administreze finantele. Topul comisioanelor la cele mai mari banci din Romania; Topul dezvoltatorilor care construiesc cele mai multe locuinte; Banca Transilvania preia Volksbank Romania

Achizitia de trenuri de metrou de 440 de mil. euro se amana. Metrorex nu a oferit inca explicatii. Numele companiei care va livra trenuri de. Psihoza redeventelor: ce legatura este intre Petrom si Rosia Montana?Incapacitatea guvernului de a gestiona coerent si obiectiv sursele de venit.

FOTO Mihai Vasile a murit. Imagini tulburatoare realizate de unul dintre cei mai mari fotoreporteri din Romania

Mihai Vasile, unul dintre cei mai reputati fotojurnalisti din Romania postdecembrista, a murit la varsta de 51 de ani.

Cele mai inspirate cadouri de Mos Nicolae!

Fiindca weekend-ul acesta toata lumea, de la cei mai mici pana la cei mari, asteapta venirea lui Mos Nicolae, iata cateva dintre cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi!.

VIDEO Cele mai fierbinti scene nud ale fimelor anului 2014

Actorii din filmele anului 2014 s-au dezbracat de inhibitii si de haine si au reusit sa dea nastere unora dintre cele mai fierbinti scene, fie ele cu tenta sexuala sau nu. MTV a adunat o serie dintre cele mai memorabile momente nud ale vedelor din peliculele anului acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )