Libnet.ro
UNICEF

18:30

Daniela Crudu cere in instanta prelungirea ordinului de protectie. Fosta asistenta TV a fost externata

Antena3 Antena3,
Daniela Crudu cere in instanta prelungirea ordinului de protectie. Fosta asistenta TV a fost externata

Daniela Crudu cere in instanta prelungirea ordinului de protectie impotriva iubitului bataus. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Lovitura de teatru! Ce decizie socanta a luat Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubitul croat

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Daniela Crudu, decizie socanta dupa ce .

Ce decizie radicala a luat Daniela Crudu. S-a intamplat la doar o zi dupa ce a fost batuta

Daniela Crudu a luat o decizie radicala la o zi dupa ce a fost batuta de iubitul croat, subiectul raspandindu-se rapid in presa. Ce a facut fosta asistenta de televiziune? Daniela Crudu, decizie radicala la doar o zi dupa ce a fost batuta Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, ora 5:30, si a .

Cat de fericita era Daniela Crudu alaturi de iubit. Cum s-au distrat in vacanta, de Sarbatori

Daniela Crudu le-a aratat fanilor inca din iarna ca iubeste si este iubita. Cat de fericita era in realitate fosta asistenta pacatoasa? Pozele vorbeau de la sine. Cum se distrau amorezii de Sarbatori? Daniela Crudu si iubitul, vacanta de sarbatori Daniela Crudu le arata fanilor ca si-a gasit iubirea in luna decembrie a lui 2019.

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare. Unde a plecat asistenta lui Capatos, dupa ce a primit ingrijiri medicale

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare! Amintim ca aceasta a a fost batuta crunt de catre iubitul ei cu care avea o relatie de aproape un an. Ce se intampla acum cu fosta asistenta pacatoasa? Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare Caz de violenta domenstica in showbiz. Daniela Crudu a fost .

Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata, dupa ce a fost externata. Abia o mai recunosti

Daniela Crudu a fost externata! Fanii vedetei au fost socati de primele fotografii cu aceasta. Cum arata fosta asistenta pacatoasa si cine i-a fost alaturi la iesirea din spital? Situatia delicata in care se afla se citeste pe chipul ei. Daniela Crudu, imagini cu fata tumefiata in aceasta dupa-amiza, Cruduta a fost externata, iar mai .

Total neasteptat! Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit

Scandalul momentului, cel dintre Daniela Crudu si iubitul croat, care s-a lasat si cu un episod de bataie pentru fosta asistenta TV, a ajuns si la urechile prezentatorului TV, pe nume Mircea Badea, care a comentat, in stilu-i caracteristic, faptele. Ce spune Mircea Badea despre Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubit Mircea .

Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Unde a plecat Daniela Crudu, dupa .

Daniela Crudu inca NU a depus plangere impotriva iubitului. Ordinul de protectie, eliberat de politie dupa bataia crunta de duminica, este valabil doar 5 zile

Daniela Crudu inca nu a depus plangere, dupa ce a fost agresata fizic, duminica dimineata, de iubitul ei. Barbatul, de origine croata, a lovit-o cu pumnii si picioarele in abdomen, dar si la nivelul fetei,.

DECLARATII SOCANTE! Mircea BADEA atac DUR in scandalul dintre CRUDUTA si IUBITUL CROAT. Daca te-ai combinat cu Daniela Crudu si esti gelos, inseamna ca... Prezentatorul TV a dat TOT din CASA!

Scandalul dintre Daniela Crudu si iubitul care a snopit-o in bataie a starnit reactii controversate in randul vedetelor. Mircea Badea nu a ezitat si a comentat aprig subiectul, atunci cand a auzit ca fosta asis.

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )