Libnet.ro
UNICEF

17:30

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania). continuă pe Online Sport

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Ora meciului Halep - Mertens, in optimile Australian Open. Simona joaca pentru a-si asigura revenirea pe locul 2 WTA

Organizatorii au anuntat deja programul zilei a opta de la Australian Open si ora de incepere a meciului Simona Halep - Elise Mertens, din optimile primului turneu de Mare Slem al anului. in Romania, fanii o vor putea urmari pe Halep in duelul sau pentru calificarea in sferturi luni dimineata, de la ora 2.

Asa am trait Simona Halep - Harriet Dart in turul 2 la Australian Open

Simona Halep a continuat aventura la Australian Open contra britanicei Harriet Dart. Meciul a fost LIVE TEXT in aceasta pagina, joi, dupa ora 10:00 a diminetii.

Australian Open: Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Elise Mertens din optimi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua cu belgianca Elise Mertens, locul 17 WTA si cap de serie numarul 16, in optimi la Australian Open. Meciul va fi transmis in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Halep si-a aflat adversara pentru optimi la Australian Open: i-a refuzat un trofeu in 2019. Ce a spus Simona despre meci

Belgianca Elise Mertens, cap de serie 16, este adversara Simonei Halep pentru optimile de la Australian Open. Sportiva in varsta de 24 de ani a avut nevoie de aproape doua ore de joc pentru a o invinge pe americanca CiCi Bellis, locul 600 WTA in acest moment, scor 6-1, 6-75), 6-0.

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul 3 la Australian Open

Simona Halep Harriet Dart Live Video in turul 2 la Australian Open. Partida programata joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate informatiile importante legate de meci.

Barty, prima jucatoare calificata in optimi la Australian Open, dupa o victorie autoritara

Ashleigh Barty este prima jucatoare calificata in optimi la editia 2020 a turneului de la Australian Open, dupa 6-3, 6-2 in fata Elenei Rybakina Kazahstan, cap de serie 29).

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )