Libnet.ro
UNICEF

20:15

Datele a peste 21 de milioane de americani, piratate de hacker

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Datele a peste 21 de milioane de americani, piratate de hacker

Hackeri au reusit sa sustraga informatii sensibile, intre care coduri de securitate sociala, privind 21,5 milioane de americani care erau stocate in baze de date ale unor institutii publice, a anuntat joi Biroul de Management al Personalului OPM),. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul Oficiului american pentru Managementul Personalului a demisionat vineri, in urma scandalului furtului de date a peste 21 milioane de americani

Katherine Archuleta, directorul Oficiului american pentru Managementul Personalului, a demisionat vineri, dupa dezvaluirile conform carora hackerii au sustras datele personale, inclusiv coduri de securitate sociala,.

Datele a peste 21 de milioane de americani, furate din bazele de date ale unor institutii publice

Informatii sensibile intre care si coduri de securitate sociala ale peste 21 de milioane de americani au fost furate din bazele de date ale unor institutii publice, a anuntat joi Biroul de Management al.

Peste 21 de MILIOANE de americani, printre victimele unui atac cibernetic DE PROPORTII

Hackeri au reusit sa sustraga informatii sensibile, intre care coduri de securitate sociala, privind 21,5 milioane de americani care erau stocate in baze de date ale unor institutii publice, a anuntat joi.

ASF a alocat peste 1,21 milioane euro pentru realizarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor/ Cum vor putea romanii sa faca reclamatii online

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a demarat o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor aferente pietei asigurarilor, a pietei de capital si a sistemului de pensii private, contract cu o valoare estimata cu TVA la 5,46 milioane lei peste 1,21 milioane de euro), finantat din bugetul propriu, potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achjizitii Publice SEAP). Sistemul va trebui sa contina un modul de interactiune cu petentii / cetatenii / consumatorii, si de informare online a acestora, precum si o solutie de comunicare si schimb electronic de informatii cu entitatile reclamate.

Raport ONU: Peste patru milioane de refugiati au fugit din Siria

Patru ani. Cel putin 220. 000 de oameni ucisi - mai mult de un om la fiecare 10 minute. Peste patru milioane de refugiati. Razboiul civil din Siria este o calamitate si se agraveaza, conform unui nou.

MOL Romania va investi peste 15 milioane de euro in 2015

Grupul ungar MOL pregateste investitii de peste 15 milioane de euro pentru piata locala de carburanti, a declarat, ieri, Kinga Daradics, Country Chairman and CEO al MOL Romania.

Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de.

Consiliul Judetean Sibiu pregateste proiecte de peste 500 milioane lei

Valoarea totala a proiectelor de investitii pregatite de Consiliul Judetean Sibiu pentru atragerea fondurilor europene, in perioada 2014-2020, este de circa 518,1 milioane de lei, dupa cum ne-a declarat presedintele CJ Ioan Cindrea. Astfel, institutia isi propune sa atraga de aproape doua ori mai multi bani de la Uniunea Europeana, in aceasta perioada, dupa ce a reusit sa obtina 286,7 milioane de lei in intervalul 2007-2013.

Buget de peste 100 milioane lei pentru investitiile din Gorj

Consiliul Judetean CJ) Gorj dispune de un buget de 107,3 milioane de lei pentru investitiile din judet, in acest an, ne-au declarat reprezentantii institutiei, mentionand ca programul cuprinde lucrari in desfasurare in valoare de 56,9 milioane lei, obiective noi de 5,8 milioane lei si alte cheltuieli in suma de 44,5 milioane lei.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )