Libnet.ro
UNICEF

11:15

Se dau 1.500 de lei pentru romani. Cine aloca banii si in ce conditii ii obtii

Playtech Playtech,
Se dau 1.500 de lei pentru romani. Cine aloca banii si in ce conditii ii obtii

Vesti bune pentru romanii care au copii: Pot obtine pana la 1. 500 de lei de la firma la care sunt angajati. Banii sunt oferiti ca sprijin pentru ca micutii sa mearga la cresa sau. continuă pe Playtech

Locuri de munca pentru romani in Elvetia. Ce muncitori se cauta si ce salarii sunt

Printre tarile care se afla in aceasta perioada in cautare de forta de munca, se afla si Elvetia. Iata care sunt locurile de munca pentru romani in Elvetia. Locuri de munca pentru romani in Elvetia Dupa cum se arata pe site-urile de specialitate, cele mai multe locuri de munca pentru romanii din Elvetia, care sunt .

Diana Sosoaca, mesaj halucinant pentru romani dupa ce a incalcat legea: Lumea trebuie sa se distreze

In urma materialului video pe care l-a transmis de la o petrecere cu lautari, Diana Sosoaca a ajuns iar in atentia publica. in acel loc, petrecaretii se purtau ca inainte de pandemie, fara distantare sociala si fara masti de protectie. in ciuda criticilor care s-au atintit asupra ei, senatoarea AUR a aratat ca nu este .

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata

Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru romani. Medicamentul-minune e deja pe piata. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Vesti bune de la Institutul Cantacuzino. Medicamentul asteptat de totii romanii ajunge in farmacii Institutul Cantacuzino vine cu vesti bune pentru toti romanii si anunta ca medicamentul-minune este deja pe piata, scrie .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre festivalurile din vara. Vesti proaste pentru romani!

Aparitia vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit sperante mari cu privire la revenirea la o viata cat mai aproape de normalitate. Fara a sta prea mult pe ganduri, cativa organizatori renumiti si-au anuntat festivalurile pentru vara, iar amatorii au inceput sa-si faca planuri de distractie. Pentru a clarifica situatia, Raed Arafat a facut anuntul de care toata .

DOCUMENT Primaria Sectorului 2 trebuie sa plateasca aproape 7 milioane de lei pentru ca nu a atins tintele de reciclare in perioada 2014-2019

Primaria Sectorului 2 trebuie sa plateasca peste 6,8 milioane de lei pentru gunoiul depus la groapa in perioada 2014-2019, mai exact pentru ca nu a indeplinit tintele de reciclare. Sanctiunea a fost data de Ministerul Mediului, prin Administratia Fondului de Mediu, si este executorie.

Clotilde Armand: Am transferat catre Romprest suma de 14 milioane lei pentru plata salariilor si a combustibilului

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca a transferat miercuri catre compania de salubrizare Romprest suma de 14 milioane de lei pentru plata salariilor si a combustibilului.

Primaria unei localitati din judetul Bihor, amendata cu suma de 100.000 de lei pentru depozitarea deseurilor in arii protejate

Primaria unei localitati din judetul Bihora fost amendata cu suma de 100. 000 de lei pentru depozitarea unei cantitati foarte mari de deseuri in zone protejate. Comisarii de mediu au amendat Primaria.

Locuitorii Sectorului 2 vor plati in perioada 1 martie - 1 iunie 2021 o taxa de 10 lei pentru ridicarea gunoiului menajer, apoi pot incheia contracte direct cu firma de salubrizare

Locuitorii Sectorului 2 vor plati in perioada 1 martie - 1 iunie 2021 o taxa de 10 lei pentru ridicarea gunoiului menajer, apoi pot incheia contracte direct cu firma de salubrizare din Sector, potrivit unei hotarari aprobat marti de Consiliul Local Sector 2. in decembrie, Consiliul Local a aprobat ca de la 1 martie cetatenii sa incheie contracte direct cu firma de salubrizare, insa termenul a fost schimbat deoarece inca nu a fost stabilit tariful pe care trebuie sa-l plateasca cetatenii care incheie contracte direct cu salubristul, un proiect de hotarare in acest sens fiind in dezbatere publica. Persoanele care nu vor incheia contracte cu firma de salubrizare pana la 1 iunie vor plati dupa aceasta data o taxa speciala, penalizatoare, de 21,50 leipersoanaluna.

Cea mai buna veste a diminetii pentru romani. Este oficial si vor primi 50% reducere, dar nu vor mai avea gratuitate

Guvernul a decis sa elimine gratuitatea pentru studenti cand vine vorba de calatoriile cu trenul. Aduce insa ceva suplimentar. in urma anuntului guvernului ca elimina gratuitatea pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )