Libnet.ro
UNICEF

08:30

David Cameron se opune declansarii Articolului 50 privind iesirea din UE: E decizia noastra suverana!

Antena3 Antena3,
David Cameron se opune declansarii Articolului 50 privind iesirea din UE: E decizia noastra suverana!

Guvernul britanic nu va declansa la acest moment . continuă pe Antena3

Martin Schulz: Avocatii UE incearca sa vada daca e posibila accelerarea declansarii articolului 50 pentru iesirea Marii Britanii

Presedintele Parlamentului European, socialistul german Martin Schulz, a declarat vineri ca avocatii UE depun eforturi considerabile pentru a determina daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, pentru a.

Schulz: Avocatii UE incearca sa vada daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 pentru iesirea Marii Britanii din blocul comunitar

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat vineri ca avocatii UE depun eforturi considerabile pentru a determina daca este posibila accelerarea declansarii articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, pentru a permite iesirea rapida a Marii Britanii din blocul comunitar, dupa ce britanicii au votat in favoarea taberei pro-Brexit, scrie The Guardian.

Brexit. Cameron: Guvernul britanic nu va declansa la acest moment Articolul 50 privind iesirea din UE

Guvernul britanic nu va declansa la acest moment .

BREXIT. Surse: UE nu se asteapta ca David Cameron sa declanseze Articolul 50, in cadrul summitului de la Bruxelles

Uniunea Europeana nu se asteapta ca premierul Marii Britanii, David Cameron, sa declanseze procesul de negociere privind Brexitul, in cadrul summitului liderilor europeni, care va avea loc, marti, la Bruxelles.

Brexit.David Cameron, ucenicul vrajitor care a pierdut referendumul privind Uniunea Europeana

Conservatorul David Cameron va ramane in istorie drept premierul britanic care a reusit sa provoace iesirea tarii sale din Uniunea Europeana, in timp ce el dorea mentinerea Regatului Unit in blocul comunitar, comenteaza AFP.

Guvernul britanic nu va declansa in acest moment Articolul 50

Guvernul britanic nu va declansa in acest moment .

BREXIT. Premierul David Cameron, sustinut de 84 de deputati eurosceptici: Aveti datoria de a continua sa conduceti natiunea

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Marea Britanie a gasit inlocuitorul perfect pentru David Cameron: O pisica (VIDEO)

Marea Britanie a gasit inlocuitorul perfect pentru David Cameron la doar cateva ore dupa anuntarea rezultatului referendumului privind Brexit, arata B1 TV. O pisica s-a dus in fata locuintei.

BREXIT. David Cameron nu va declansa mecanismul de negociere

Uniunea Europeana nu se asteapta ca premierul britanic David Cameron sa declanseze mecanismul care da startul procesului de negociere privind Brexit-ul la summitul de marti de la Bruxelles al liderilor.

Brexit: David Cameron a declarat ca Marea Britanie doreste sa aiba in continuare bune relatii economice cu statele europene

David Cameron incearca sa caute solutii dupa Brexit. Prim ministrul britanic a convocat o intalnire de urgenta a cabinetului sau la resedinta oficiala din Londra, pentru a crea o unitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )