Libnet.ro
UNICEF

21:00

Trump: Zidul de la granita SUA cu Mexic este tot mai aproape de construire

România Liberă România Liberă,
Trump: Zidul de la granita SUA cu Mexic este tot mai aproape de construire

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa anunte, miercuri, ca va aloca fonduri federale pentru construirea zidului de la granita cu Mexicul, au declarat, pentru CNN, surse de la Casa Alba. in acest context, Trump a anuntat, marti seara, pe Twitter, ca urmeaza schimbari pentru securitatea Statelor Unite ale Americii. continuă pe România Liberă

Debarcarea lui Raed Arafat este tot mai discutata in Guvernul Grindeanu. SMURD ar putea ajunge la Ministerul Sanatatii. Marul discordiei este in programul de guvernare PSD

La nici o luna de la instalare, Guvernul Grindeanu planuieste o serie de schimbari radicale in structura ministerelor, dupa ce a demis mai multi secretari de stat. Surse politice sustin ca se pregateste debarcarea fondatorului SMURD, Raed Arafat, cel care a dinamitat regimul Basescu in 2012 si care, acum, nu se afla in gratiile liderului suprem al PSD, Liviu Dragnea.

Trump a semnat decretul pentru proiectul zidului de la granita cu Mexic si vizeaza orasele sanctuar din SUA

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri seara directivele pentru construirea unui zid la granita cu Mexic, masura promisa in campania electorala, si pentru limitarea fondurilor federale acordate oraselor si statelor sanctuar, care protejeaza imigrantii ilegali, informeaza Reuters.

Presedintele Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea zidului la granita SUA cu Mexicul

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri ordonanta executiva care prevede construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Faze tari: Spectaculos. Acesta este cel mai lung pod plutitor din lume; Zapada cu gust de jambon, placerea cainilor dintr-o localitate slovena; NASA a descoperit crapaturi de noroi pe Marte

Cum isi restaurau virginitatea femeile in trecut: retetele medievale pentru a redeveni virgina. Numeroase retete si sfaturi pentru femeile care isi doreau sa isi insele sotii sau pentru tinerele care sperau ca isi vor recupera. Acest costum te-ar putea transforma intr-un supererou. In 2016, Armata SUA a finantat proiectul unui exocostum flexibil, care sa ii ajute pe soldati sa care echipamente grele. Acum, un studiu arata cat de eficienta.

Tot mai multe cazuri de gripa inregistrate in tara. Dambovita, printre cele mai afectate judete

Activitatea gripala a evoluat cu tendinta de extindere regionala in zona de sud-est. Bucurestiul, Constanta, Olt si Dambovita se numara printre zonele cele mai afectate din aceasta regiune, noteaza specialistii.

Tot mai multi romani prefera calatoriile lungi cu trenul

Chiar daca in ultimii ani s-au schimbat obiceiurile pasagerilor, in favoarea trenurilor de lung parcurs, tot navetistii reprezinta majoritatea celor care utilizeaza garniturile CFR Calatori.

Traian Basescu: Decizia lui Iohannis este neinspirata. Mai bine ii chema pe romani la un referendum pe tema Unirii cu Moldova

Liderul PMP Traian Basescu scrie pe Facebook ca decizia lui Klaus Iohannis pe tema referendumului este neinspirata si ar fi fost mai bine ca presedintele sa initieze un referendum pe tema Unirii cu Republica Moldova.

Pokemon Duel este cel mai nou joc de mobil cu indragitele caractere

Nu cred ca vom mai vedea vreun joc cu Pikachu la fel de popular precum Pokemon Go, dar asta nu inseamna ca noul Pokemon Duel nu va avea un numar mare de fani. Clasicul joc Pokemon pe care l-ati experimentat la un moment dat pe consolele Nintendo avea foarte multe componente. Pe langa strangerea si [].

Satan este cel mai nou ransomware oferit spre inchiriere

Datele tale pot fi puse in pericol, mai nou, chiar si de cei care nu au un ransomware propriu, dar care inchiriaza un asemenea malware. Un nou pericol reprezentat de aceste infectii malware il reprezinta existenta platformelor RaaS, sau ransomware-as-a-service ransomware ca serviciu), ce iti ofera posibilitatea de a lansa atacuri informatice fara sa detii [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )