Libnet.ro
UNICEF

08:45

Decizia Ministerului Sanatatii: spitalele din Braila vor trata doar pacientii infectati cu virusul COVID-19 din judet

Adevărul Adevărul,
Decizia Ministerului Sanatatii: spitalele din Braila vor trata doar pacientii infectati cu virusul COVID-19 din judet

Scandalul declansat dupa propunerea DSP Galati ca persoanele infectate cu coronavirus din Galati sa fie transferate la Braila, iar ceilalti bolnavi sa fie tratati la Galati, a fost transat de Ministerul Sanatatii. continuă pe Adevărul

Scandalul s-a incheiat: spitalele din judetul Braila nu primesc bolnavi de COVID-19 din Galati

Spitalele din judetul Braila nu vor accepta si trata bolnavi de coronavirus din alte regiuni ale tarii. Anuntul prefectului judetului Braila vine dupa ce mai multi politicieni locali au protestat fata de proiectul care viza transferarea de la Galati la Braila a pacientilor cu COVID-19.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza a unei firme de consultanta.

Planul Alb al Ministerului Sanatatii pentru organizarea spitalelor in contextul pandemiei: Vom transforma slabiciunile sistemului sanitar intr-un avantaj

Ministerul Sanatatii a pus la punct un plan pentru transformarea slabiciunii sistemului sanitar din Romania intr-un avantaj. Potrivit expertilor care au lucrat alaturi de ministrul Victor Costache, spre deosebire de spitalele occidentale multidisciplinare, Romania inca lucreaza cu spitale de tip pavilionar, ce poate fi transformat intr-un avantaj.

Romania poate trata cel mult 1.361 de cazuri grave de COVID-19 simultan, pentru ca NU dispune de mai multe ventilatoare mecanice. Paturile ATI sunt 2.653

Spitalele din Romania dispunde 2. 653 de paturi ATI si de 1. 361 de ventilatoare mecanice, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica, luni, cu precizarea ca va oferi alte detalii pe masura ce se vor.

Peste 370 de biserici au ignorat ordinul autoritatilor si au adunat duminica oamenii in biserica. Ion Chicu: Medicii nu vor trata acesti preoti cu lingurita

Premierul Ion Chicu a anuntat ca din cele 1. 062 de biserici inregistrate in R. Moldova, 375 au ignorat ordinul autoritatilor si au organziat slujbe religioase, duminica, chiar in interiorul bisericelor, ceea ce este totalmente contrar regulilor si deciziilor stabilite. 382 de biserici s-au conformat si au desfasurat slujbele in aer liber, iar 305 de biserici au organizat slujbele fara participarea enoriasilor, fie nu au desfasurat slujbe deloc.

CORONAVIRUS |Primele decese au transformat spitalele din Romania in focare de infectie: Unitati inchise si zeci de medici infectati Totul despre situatia de la spitalele din Suceava, Arad si Universitar din Bucuresti

Primele decese provocate de noul coronavirus in Romania au scos la iveala cat de nepregatit este sistemul sanitar din tara noastra pentru a face fata actualei crize medicale care socheaza o lume intreaga. Sp.

Medici confirmati cu noul coronavirus in spitalele din Chisinau. Peste 100 de cazuri, confirmate in Republica Moldova

Patru medici din cadrul Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneagadin Chisinau au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Toti cei patru lucratori medicali lucreaza in sectia de terapie intensiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )