Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj de ultima ora de la OMS pentru Romania, cu privire la coronavirus

Antena3 Antena3,
Mesaj de ultima ora de la OMS pentru Romania, cu privire la coronavirus

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat joi ca epidemia de coronavirus a atins un punct decisiv, cerand statelor sa actioneze rapid pentru a stavili acest virus foarte periculos, relateaza AFP. continuă pe Antena3

MAI, anunt de ultima ora despre italianul infectat cu coronavirus. Barbatul a fost sase zile in Craiova

Ministerul Afacerilor Interne sustine ca italianul depistat cu coronavirus, care a plecat din Romania, in Italia, Rimini, a stat sase zile in Craiova.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

CORONAVIRUS |Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la raspandirea virusului

Ministerul Educatiei si Cercetarii-Romaniaa lansat o campanie de constientizare pentru elevi si profesori cu privire la combaterea infectiei provocate de coronavirus. Ministerul recomanda respectarea a.

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Sanatatii cu privire la coronavirus: A fost emis ordin special!

Ministerul Sanatatii a emis astazi Ordinul ministrului Sanatatii pentru instituirea masurii de carantina a persoanelor in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectarea cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei.

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la coronavirus: Avertismente in scoli!

Ministerul Educatiei Nationale impune restrictii pentru unitatile de invatamant in contextul epidemiei de gripa, dar si a altor posibile virusuri.

Mesaj de ultima ora din Ministerul Sanatatii, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu este nevoie sa ne schimbam modul de viata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca dupa confirmarea primului caz de infectie cu noul coronavirus, nu este cazul ca romanii sa isi schimbe modul de viata, sa aglomereze magazinele sau sa intre in panica.

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

Ultima ora: Maria Sarapova si-a anuntat retragerea! Va rog sa ma iertati

Maria Sarapova si-a anuntat retragerea din tenis, la 32 de ani, printr-un mesaj postat pe Instagram: Va rog sa ma iertati, sunt novice cand vine vorba de asta. Tenis, iti spun adio!.

Programul Rabla 2020. Veste de ultima ora de la ministrul Mediului. Costel Alexe a promis romanilor zeci de mii de vouchere

Programul Rabla 2020 va fi lansat in luna martie, la fabrica Ford din Craiova. Costel Alexe a promis romanilor peste 60. 000 de vouchere pentru programul Rabla Clasic.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Voi candida la Congres!

Marcel Ciolacu admite ca va candida la alegerile interne din PSD, urmand sa aiba discutii cu echipa sa pentru a lua decizia finala. Despre tinta pe care o are, Ciolacu spune ca vrea sa castige alegerile locale si generale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )