Libnet.ro
UNICEF

06:30

Decizie MAJORA luata de Klaus Iohannis, in plin SCANDAL legat de protectia datelor personale. Presedintele tocmai a semnat decretul prin care...

B1 B1,
Decizie MAJORA luata de Klaus Iohannis, in plin SCANDAL legat de protectia datelor personale. Presedintele tocmai a semnat decretul prin care...

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, noua lege care reglementeaza organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP), potrivit unui. continuă pe B1

Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Decizie soc pentru Klaus Iohannis, cu privire la dosarul penal nr. 250/P/2018 pe care in mod nelegal DNA l-a declinat la 25 mai 2018 la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, unde nu avea ce cauta. Procurorul.

Mesajul lui Klaus Iohannis, in plin SCANDAL izbucnit dupa ce CCR a hotarat ca trebuie s-o REVOCE pe Kovesi: O decizie pe care o REGRETAM, dar o RESPECTAM

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la receptia oferita cu prilejul Zilei de nastere a Majestatii sale Regina Elisabeta a II-a Queens Birthday Party), organizata de Ambasada Marii Britanii in.

Este BOMBA zilei in JUSTITIE. Decizia de ULTIMA ORA luata de Klaus Iohannis: A eliberat-o din functie

Presedintele Klaus Iohannis a luat decizia de a elibera din functie controversata judecatoare Viorica Costiniu, recuzata de mai multe ori de DNA. Joi, Iohannis a semnat decretul de pensionare a acesteia, transmite.

SOC la adresa economiei mondiale! DECIZIE MAJORA a FED: Rata dobanzii a ajuns la cel mai ridicat nivel de la criza din 2008 incoace

Decizie majora a Bancii Centrale din SUA Rezerva Federala - Fed). Fed a majorat miercuri la un interval cuprins intre 1,75% si 2,00% dobanda de politica monetara, acesta fiind cel mai ridicat nivel de la criza.

Klaus Iohannis mplineste astazi 59 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi varsta de 59 de ani. La fel ca anul trecut de ziua sa, Iohannis nu are un program special in aceasta zi.

Klaus Iohannis implineste astazi varsta de 59 de ani

Presedintele Klaus Iohannis implineste, astazi, varsta de 59 de ani. Iohannis s-a nascut in 13 iunie 1959, la Sibiu, oras al carui primar a fost din 2000 si pana in 2014, cand a fost ales presedinte al Romaniei.

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Klaus Iohannis fara referendum: O ineptie a PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o ineptie impoteza potrivit careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi suspendat din functie fara a se organiza insa si un referendum. Am vazut fo.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea care prevede ca incompatibilitatile si conflictul de interese se prescriu in 3 ani de la comiterea faptelor

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea potrivit careia faptele comise de persoanele aflate in exercitarea demnitatilor publice sau functiilor publice si care duc la aparitia.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )