Libnet.ro
UNICEF

00:07

Decizie de ULTIMA ORA a organizatorilor de la Roland Garros, dupa ce au UMILIT-O pe Simona Halep

B1 B1,
Decizie de ULTIMA ORA a organizatorilor de la Roland Garros, dupa ce au UMILIT-O pe Simona Halep

Simona Halep, numarul 1 in ierarhia WTA, va juca, luni, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, impotriva jucatoarei belgience Elise Mertens numarul 16 mondial), pe arena centrala - Philippe. continuă pe B1

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

Simona Halep NU mai joaca la Roland Garros! Decizie de ULTIMA ORA a organizatorilor

Simona Halep nu mai joaca, joi, la Roland Garros, dupa ce meciul acesteia a fost amanat. CLICK AICI - il mai stiti pe Magicianul de la Abracadabra? Ne-a marcat copilaria, iar acum a facut singur acest anunt.

Irina Begu merge mai departe! Calificare in turul III la Roland Garros, dupa un succes clar in fata unei favorite

Romania mai are o jucatoare in turul al treilea la Roland Garros, dupa ce Simona Halep si Mihaela Buzarnescu au reusit acelasi lucru.

Roland Garros: Dupa succesul de la simplu, Buzarnescu a ratat calificarea in turul doi la dublu mixt

Perechea Mihaela Buzarnescu/Henri Kontinen Romania/Finlanda) a ratat, vineri, calificarea in turul doi al probei de dublu mixt de la Roland Garros. Pentru Buzarnescu a fost al doilea meci al zilei, dupa ce romanca a reusit o victorie impresionanta la simplu, in fata favoritei 4, Elina Svitolina.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu contra Elina Svitolina in turul 3 la Roland Garros

Dupa ora 14:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Elina Svitolina, partida pentru calificarea in optimi la Roland Garros.

Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, joi, in turul al trilea la Roland Garros, dupa un meci castigat in doua seturi in fata chinezoaicei Shuai Zhang.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi la Roland Garros. Ce a remarcat liderul mondial WTA dupa meciul cu Andrea Petkovici

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa a trecut de Andrea Petkovici.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat sambata in optimile de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Andrea Petkovici, din Germania, cu scorul de 7-5, 6-0. Romanca, numarul 1 mondial, si-a eliminat advesara dupa la .

Mihaela Buzarnescu, in optimi, dupa ce a eliminat una dintre favoritele la castigarea trofeului la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, una dintre favoritele la castigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )