Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Praga: Este un sentiment placut sa joc finala

Antena3 Antena3,
Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in finala de la Praga: Este un sentiment placut sa joc finala

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca sustine ca e un sentiment placut sa joace finala la primul turneu. Vreau sa castig dar nu va fi usor, a spus Halep. continuă pe Antena3

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa victoria de la Praga. Ce a descoperit dupa acest meci

Dupa doua meciuri chinuite jucate in Praga, Simona Halep a inregistrat o victorie fulger, vineri, in sferturile de finala. Romanca a invins-o pe poloneza Magdalena Frech cu scorul 6-2, 6-0. Declaratiile Simonei Halep, dupa victoria din capitala Cehiei Simona Halep, numarul 2 mondial, a reusit performanta unei victorii rapide cu Magdalena Frech, in varsta de .

Scandal in Politie. Prima reactie din interior dupa problemele cu Emi Pian

Acuzatii grave la adresa Politiei Capitalei. Un comisar-sef rupe tacerea si acuza conducerea de ingerinte care au provocat scandalurile de strada. in cadrul Politiei Capitalei ar exista probleme interne care ingreuneaza buna functionare a serviciului, potrivit comisarului Andrei Marius. Despre ce este, mai exact, vorba aflati in randurile de mai jos. Cutremur in Politie. Ies .

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala de la Praga! Reactie surprinzatoare la adresa Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 7-6 2), 6-3. A fost un succes facilitat si de proplemele medicale ale Irinei, care a mai jucat un meci in cursul zilei de sambata. La finalul partidei, Simona a dat dovada de mult fair-play si a .

Lumini si umbre in jocul Simonei Halep! Romanca a bifat un alt meci-maraton in optimile turneului de la Praga

Simona Halep s-a calificat sferturile de finala ale turneului din capitala Cehiei dupa un meci de trei seturi, 3-6, 7-5, 6-2, cuBarbora Krejcikova 118 WTA).

La ce ora se joaca astazi meciul Simonei Halep din turul 2, in turneul de la Praga! Reactia surprinzatoare a lui CTP: Trebuia sa dea de undeva de la gat!

Simona Halep s-a calificat cu emotii in turul 2 al turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog in trei seturi, reusind sa se impuna in cel final cu 7-6. Urmatoarea adversara este chiar colega sa de la dublu, favorita gazdelor, Barbora Krejcikova.

WTA Praga: Simona Halep s-a calificat in sferturi

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o.

Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep. Cum spera prezentatorul tv sa castige ceva

Asa cum, de curand, va relatam aici, Mircea Badea Mircea Badea este recunoscut pentru micile sale escapade, cand vine vorba de pariurile sportive. Se pare insa ca are noroc castgand sume frumusle la pariurile sportive. Mircea Badea vrea sa faca bani de pe urma Simonei Halep Zilele acestea are locturneul WTA de la Praga, turneu .

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Praga

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Praga. Ea a revenit dupa ce a pierdut primul set.

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului de la Praga

Simona Halep a declarat sambata, dupa victoria din meciul cu Irina Begu, de la Praga, ca se bucura de faptul ca a ajuns in finala la primul turneu disputat dupa pandemia de coronavirus.

Tatal lui Ciprian Napy, prima reactie dupa moartea lui Emi Pian. Rasturnare de situatie: ce s-a intamplat in noaptea tragica

Tatal lui Ciprian Napy, presupusul ucigas al liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, a vorbit pentru prima data despre bataia de saptamana trecuta si vine cu informatii care schimba cu totul ancheta, daca sunt adevarate. Barbatul spune ca fiul sau ar fi de fapt victima, care insa s-a aparat. Tatal lui Ciprian Napy spune ca fiul .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )