Libnet.ro
UNICEF

10:30

Declaratia halucinanta a celui mai mare retailer online din Romania: Stim totul despre tine!

România Liberă România Liberă,
Declaratia halucinanta a celui mai mare retailer online din Romania: Stim totul despre tine!

Managerul de Resurse Umane al eMag, Cosmin Dodoc, a scapat porumbelul! A spus ca in momentul in ca. continuă pe România Liberă

Licitatia de 17 milioane de euro, privind concesionarea celui mai mare centru de management si depozitare a deseurilor din Transilvania, anulata de CJ Alba

Consiliul Judetean Alba a anulat pentru a doua oara in ultimii doi ani procedura publica de concesionare prin licitatie a celui mai mare centru de management si depozitare a deseurilor din Transilvania.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

Trump este cea mai mare amenintare terorista din SUA

Tradatorii de neam, de de tara si de presedinte din Administratia americana au declarat oficial ca n.

Primaria Sectorului 4 construieste cel mai mare spital de stomatologie

S-a dat startul constructiei celui mai mare spital universitar de stomatologie din Romania! Primarul.

Aproape 2.000 de porci vor fi omorati la cea mai mare ferma de suine din Vaslui. Cand va incepe masacrul cauzat de pesta porcina

Cea mai mare ferma de porci din judetul Vaslui va ramane fara jumatate dintre animalele din exploatatie, dupa ce autoritatile au descoperit un focar de pesta porcina africana. Aproape 2. 000 de porci, toate capetele din sectorul de ingrasare, acolo unde a fost confirmat virusul, vor fi ucise.

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Bancile sud-africane pregatesc cea mai mare greva din ultimii 99 de ani

Bancile sud-africane isi indeamna clientii sa utilizeze canalele digitale intrucat industria se pregateste de o masura de protest estimata sa fie cea mai mare greva din 1920 pana acum, potrivit Bloomberg.

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

VIDEO Maia Sandu a prezentat raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat: Cea mai mare realizare este ca Plahotniuc nu mai este la putere

Premierul Maia Sandu a prezentat marti, 24 septembrie, raportul de activitate a Guvernului pentru 100 de zile de mandat. Prim-ministra a criticat fosta guvernare, acuzand-o de crearea unor scheme infractionale. Ea a declarat ca cea mai mare realizare este ca Vlad Plahotniuc si Ilan Sor nu mai sunt la putere. Potrivit ei, Executivul a devenit mai transparent si a demarat lupta anticoruptie: Am dat afara sute de functionari implicati in abuzuri.

Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor

In doar cateva zile incepe Happy Run, cea mai mare cursa dedicata strangerii de fonduri pentru sanatatea femeilor. Umar la umar cu cei care vor sa faca o fapta buna, duminica, in parcul Herastrau, vor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )