Libnet.ro
UNICEF

00:07

Declaratie de compromis la finalul summit-ului Parteneriatului Estic

România Liberă România Liberă,
Declaratie de compromis la finalul summit-ului Parteneriatului Estic

Cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic si-a incheiat vineri lucrarile la Bruxelles, insa atat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cat si cel al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu s-au declarat pe deplin multumiti de rezultatele reuniunii. Participantii au convenit asupra unei declaratii finale de compromis a summitului si a continuarii sprijinului din partea UE pentru cele 6 state membre ale Parteneriatului. Chisinaul este, insa, mult mai optimist, considerand summitul un succes politic, informeaza Radio Chisinau. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi, la Bruxelles, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, organizat la Bruxelles sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, care va urmari sa confirme progresele din cele patru domenii prioritare de cooperare stabilite la Summitul preceden: capacitate administrativa si buna guvernare, oportunitati de piata, interconectari si schimbari climatice, mobilitate si contacte interumane.

Presedintele Klaus Iohannis, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic: Trebuie sa dam 2% pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, organizat la Bruxelles sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, care va urmari sa confirme progresele din cele patru domenii prioritare de cooperare stabilite la Summitul preceden: capacitate administrativa si buna guvernare, oportunitati de piata, interconectari si schimbari climatice, mobilitate si contacte interumane.

Mesajul UE pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic: Implementati acordul de asociere si vom vedea dupa ce se va intampla!

Vineri are loc, la Bruxelles, cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic. La doi ani distanta de la ultima reuniune care a avut loc la Riga, in 2015, Republica Moldova pare ca s-a impleticit atunci cand, in decembrie 2016, si-a ales in fruntea tarii un presedinte pro-rus. Mai poate fi, in aceste conditii, Parteneriatul Estic, un bun exercitiu pentru vecinii nostri ca sa ajunga in antecamera Uniunii Europene?.

Pavel Filip va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic

Premierul Pavel Filip intreprinde, in perioada 22-25 noiembrie, o vizita de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei, unde va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic PaE). Sesiunea plenara a Summit-ului va avea loc vineri, 24 noiembrie, incepand cu ora 10. 00 ora Chisinaului), se spune intr-un comunicat de presa al Guvernului, citat de IPN.

Presedintele Iohannis participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, care va fi organizat la Bruxelles, sub egida presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, informeaza Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa.

Mesajul Uniunii Europene pentru Moldova, inainte de summit-ul Parteneriatului Estic

Vineri are loc, la Bruxelles, cel de-al cincilea summit al Parteneriatului Estic. La doi ani distanta de la ultima reuniune care a avut loc la Riga, in 2015, Republica Moldova pare ca s-a impleticit atunci cand, in decembrie 2016, si-a ales in fruntea tarii un presedinte pro-rus.

Klaus Iohannis va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa maine la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic, care va fi organizat la Bruxelles, sub egida Presedintiei estone a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Pavel Filip, la Summitul Parteneriatului Estic: Pentru noi este o perioada critica, perioada a reformelor dificile si a deciziilor nepopulare

Premierul Pavel Filip sustine ca Moldova ramane ferm determinata in realizarea reformelor si a Acordului de Asociere RM-UE. in acelasi timp, prim-ministrul a facut un apel catre oficialii europeni vineri, 24 noiembrie, in cadrul sedintei plenare a celui de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic PaE), sa mentina angajamentul politic si implicarea practica in relatiile cu vecinii estici.

Ce asteptari sunt de la summit-ul Parteneriatului Estic

Republica Moldova nu trebuie sa aiba mari asteptari de la summit-ul Parteneriatului Estic din 24 noiembrie. Declaratii in acest sens au fost facute in cadrul emisiunii Ora expertizei de la postul de televiziune Jurnal TV.

Summit al Parteneriatului Estic la Bruxelles: conflictele separatiste, trecute cu vederea. Miza este cresterea popularitatii UE in Est

Liderii celor sase tari din Parteneriatul Estic se intalnesc astazi la Bruxelles cu omologii lor din UE in cadrul unui summit menit apropierii celor doua parti din punct de vedere politic si economic. Romania este reprezentata de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )