Libnet.ro
UNICEF

18:15

Decretul privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, publicat in Monitorul Oficial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decretul privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, publicat in Monitorul Oficial

Decretul privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier a fost publicat, joi seara, in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

PSD a convocat Comitetul Executiv, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier

Presedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat. intrebata ce ar trebui sa faca PSD, Firea a spus: Sa luptam pentru stabilitate, pentru un guvern performant, pentru inlocuirea premierului Orban.

Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oara. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul liberal, Ludovic Orban, in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, a fost publicat joi in Monitorul Oficial.

PSD a convocat CEx, dupa desemnarea lui Orban in functia de premier. Ce spune Firea despre strategia PSD

Pesedintele PSD Bucuresti, primarul general Gabriela Firea, a anuntat, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban in functia de premier, ca luni se va intruni Comitetul Executiv al PSD pentru a decide pasii de urmat.

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

Rares Bogdan, despre motiunea de cenzura: Sunt mici sansele sa treaca. Ludovic Orban ramane premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a precizat ca nu exista niciun fel de negociere intre liberali si social-democrati, subliniind ca sansele ca motiunea de cenzura sa treaca sunt foarte mici.

KLAUS IOHANNIS: il desemnez pe Ludovic Orban premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a propus pe Ludovic Orban drept premier responsabil cu formarea unui nou guvern.

VICTOR PONTA: Ludovic Orban nu poate sa conduca in acest moment si, in general, in niciun moment, Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca formatiunea politica pe care o conduce nu il va vota pe Ludovic Orban pentru functia de premier, spunand ca ar fi total ilogic si ridicol sa faca acest lucru. in ceea ce priveste organizarea de alegeri anticipate, Ponta spune ca acest lucru depinde, in prezent, exclusiv de PSD, care detine majoritatea in Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului.

Imaginile anului: Ce a facut Ludovic Orban dupa ce a fost demis

Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, imaginile anului, care arata ce a facut Ludovic Orban la scurt timp dupa ce a fost demis din functia de premier.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

Rares Bogdan: PNL il va propune premier tot pe Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca PNL il va propune ca premier tot pe Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2794 seconds )