Libnet.ro
UNICEF

14:00

Denisa Manelista, primele IMAGINI din SPITAL! Un MARTOR face DEZVALUIRI TULBURATOARE despre starea vedetei de acum (FOTO)

B1 B1,
Denisa Manelista, primele IMAGINI din SPITAL! Un MARTOR face DEZVALUIRI TULBURATOARE despre starea vedetei de acum (FOTO)

Din imaginile aparute astazi, pare ca Denisa Manelista este intr-o stare mult mai buna. Chiar daca este vizibil slabita, aspectul ei este unul mult mai bun si se vede ca este mai activa. Aflata. continuă pe B1

Florin Condurateanu, DEZVALUIRI INCENDIARE despre Denisa Manelista: Am vorbit chiar cu medicul ei

Clipele de cosmar pentru Denisa Manelista par sa nu se mai termine. Medicii au diagnosticat-o cu o boala grava la ficat, iar de atunci lucrurile par sa nu se mai in drepte. Este cea mai neagra perioada din.

Primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest

Jurnalistii Antenei 3 au reusit sa surprinda primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest,in timp ce iesea din sectia de politie unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe.

Un medic a iesit din spital in fuga, s-a sprijinit de un perete si a inceput sa planga in hohote. Drama din spatele acestei imagini

Un medic a iesit din fuga din spital, se sprijina de un zid de beton si incepe sa planga in hohote. Imaginea a fost surprinsa in California de Sud de catre un alt doctor. Ce se ascunde.

Denisa Manelista INTERNATA in conditii MIZERE! O femeie face anuntul SOCANT: Fratele si mama mea au MURIT acolo. Artista asta este...

Se pare ca toate problemele se abat asupra Denisei Manelista. indragita cantareata sufera de o boala grava la ficat, iar medicii sunt tot mai sceptiti in ceea ce priveste sansele ei de a se.

Dan Capatos a RABUFNIT din nou! Declaratie ACIDA despre Denisa Manelista: Continua incertitudinea. N-ar trebui sa...

Prezentatorul Dan Capatos aduce din nou in discutie starea de sanatate a Denisei Manelista si incertitudinea care s-a creat in jurul acestui subiect, potrivit cancan. ro. El a mai dat o.

DOLIU in casa unde a copilarit Denisa Manelista! De ce NIMENI nu s-a mai ocupat de acest loc

Familia Denisei Manelista inca pastreaza doliul la casa in care a copilarit vedeta. Acum doi ani ani bunicul cantaretei a murit, insa nimeni nu a renuntat la doliu. Mama Denisei este.

PRIMELE IMAGINI CU SEBASTIAN GHITA iN SERBIA: in drum spre sectia de politie a incercat sa se fereasca de jurnalisti imbracat in negru, cu sapca si ochelari de soare(FOTO)

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat joi la o sectie de politie din Belgrad, pentru a da cu subsemnatul in cadrul procedurilor de control judiciar. Ghita a incercat sa se fereasca de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )