Libnet.ro
UNICEF

12:45

Florin Condurateanu, DEZVALUIRI INCENDIARE despre Denisa Manelista: Am vorbit chiar cu medicul ei

B1 B1,
Florin Condurateanu, DEZVALUIRI INCENDIARE despre Denisa Manelista: Am vorbit chiar cu medicul ei

Clipele de cosmar pentru Denisa Manelista par sa nu se mai termine. Medicii au diagnosticat-o cu o boala grava la ficat, iar de atunci lucrurile par sa nu se mai in drepte. Este cea mai neagra perioada din. continuă pe B1

Oana Niculescu-Mizil, dezvaluiri incendiare despre Gabriel Oprea: Mi-a oferit contracte de milioane de euro pentru tradare

Oana Niculescu-Mizil a facut dezvaluiri incendiare in emisiunea Sinteza Zilei despre cum se negocia tradarea de partid. Fosta deputata a povestit ca a fost chemata de Gabriel Oprea la Ministerul Apararii.

Matusa Denisei Manelista, dezvaluiri INCENDIARE despre starea VEDETEI! Ce le-a cerut artista apropiatilor atunci cand a aflat despre BOALA ei

Matusa Denisei Manelista rupe tacerea si vorbeste pentru prima data despre starea vedetei care de mai multe luni de zile se confrunta cu probleme de sanatate grave. Solista a fost diagnosticata de medici cu o.

Dan Capatos a RABUFNIT din nou! Declaratie ACIDA despre Denisa Manelista: Continua incertitudinea. N-ar trebui sa...

Prezentatorul Dan Capatos aduce din nou in discutie starea de sanatate a Denisei Manelista si incertitudinea care s-a creat in jurul acestui subiect, potrivit cancan. ro. El a mai dat o.

Denisa Manelista, primele IMAGINI din SPITAL! Un MARTOR face DEZVALUIRI TULBURATOARE despre starea vedetei de acum (FOTO)

Din imaginile aparute astazi, pare ca Denisa Manelista este intr-o stare mult mai buna. Chiar daca este vizibil slabita, aspectul ei este unul mult mai bun si se vede ca este mai activa. Aflata.

Denisa Manelista INTERNATA in conditii MIZERE! O femeie face anuntul SOCANT: Fratele si mama mea au MURIT acolo. Artista asta este...

Se pare ca toate problemele se abat asupra Denisei Manelista. indragita cantareata sufera de o boala grava la ficat, iar medicii sunt tot mai sceptiti in ceea ce priveste sansele ei de a se.

DOLIU in casa unde a copilarit Denisa Manelista! De ce NIMENI nu s-a mai ocupat de acest loc

Familia Denisei Manelista inca pastreaza doliul la casa in care a copilarit vedeta. Acum doi ani ani bunicul cantaretei a murit, insa nimeni nu a renuntat la doliu. Mama Denisei este.

Unchiul Denisei Manelista, Florin Peste, declaratii NAUCITOARE despre ADEVARATA stare a vedetei: Era un produs de facut BANI! A fost MANIPULATA

Familia Denisei Manelista a refuzat vehement sa dea declaratii despre starea de sanatate a solistei. De curand, unchiul Denisei Manelista, Florin Peste nu a mai suporat sa vada haosul care s-a creat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )