Libnet.ro
UNICEF

10:00

Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ

Antena3 Antena3,
Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ

Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ. continuă pe Antena3

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

Premierul Ludovic Orban NU are coronavirus. Mai multi ministri, testati si ei negativ

UPDATE:Ministrii testati negativ: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciuca, Florin Citu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Bolos, Marcel Vela, Ionut Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu, Ion.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi contaminat cu coronavirus

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, informeaza B1 TV. Este al doilea parlamentar PNL contaminat cu COVID-19. El este contact al senatorului liberal Vergil.

Tom Hanks are Coronavirus. Celine Dion, testata de urgenta!

Temutul Coronavirus incepe sa faca victime si printre marile staruri! Daca Tom Hanks si sotia lui au anuntat ca au fost infectati, Celine Dion a cerut sa fie testata de urgenta! Iata aici detaliile! .

Coronavirus in Romania: Membrii Executivului, parlamentarii si angajatii Parlamentului sunt testati Jurnalistii sunt testati si ei in Parlament, se dezinfecteaza totul

Deputatii, senatorii si angajatii forului legislativ sunt testati pentru coronavirus, echipe de la Directia de Sanatate Publica s-au deplasat la Parlament pentru recoltarea de probe. Toate acestea, dupa ce un senator PNL a fost confirmat cu COVID-19. 30: Deputatul PNL de Constanta Bogdan Hutuca are rezultat negativ la testul pentru coronavirus15. 40:Masuri exceptionale s-au pregatit la Parlament pentru audierile si votul de investitura a noului Guvern Orban. Ministrii izolati vor fi audiati in teleconferinta, iar votul se va da intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul14. 40:Nicusor Dan, in izolare la domiciliu dupa ce a participat la sedinta cu senatorul Vergil Chitac. La acea reuniune PNL i-a validat candidatura la locale lui Nicusor Dan14. 35:Cele 400 de femei care au participat la o petrecere de 8 martie alaturi de Chitac, invitate sa intre in autoizolare14. 25 Membrii PNL si zeci de jurnalisti, testati si ei pentru coronavirus in Parlament14. 24 Angajatii DSP iau probe si de la jurnalistii care au participat la ultimele evenimente ale Guvernului, PNL sau Parlamentului.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Marturia unui bucurestean diagnosticat cu coronavirus: Rezultatul l-am aflat din presa. Am asteptat 12 ore salvarea

Unul dintre cei opt pacienti din Capitala diagnosticati marti cu coronavirus a dezvaluit, intr-o postare pe Facebook, ca a aflat din presa rezultatul analizelor sale, dar si ca a asteptat 12 ore ca Ambulanta sa vina sa il duca la Spitalul Dr. Victor Babes pentru internare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )