Libnet.ro
UNICEF

20:30

Descoperiti. Trei martori-cheie in cazul Caracal pe care procurorii nu i-au audiat

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Trei martori-cheie in cazul Caracal pe care procurorii nu i-au audiat

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la Descoperiti cei trei martori-cheie din cazul Caracal care nu au fost audiati de procurori. Este vorba despre: 1. al treilea fiu al lui Gheorghe. continuă pe Antena3

Audieri-bomba la Olt in cazul Caracal. Politistii care au vorbit cu Alexandra si mai multi procurori au fost audiati

Audieri importante in Olt in cazul Caracal. La Parchetul e pe langa Tribunalul Olt procurorii au audiat doi politisti care au actionat in cazul de la Caracal. E vorba de cei care au vorbit cu Alexandra.

Mihai Fifor: A fost o insiruire de erori in cazul Caracal. MAI recunoaste ca s-a gresit intr-un mod nepermis

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a vorbit la Exces de Putere despre masurile luate dupa erorile facute de autoritati in cazul Caracal. Cazul Caracal e o situatie pe care incercam.

Cazul Caracal ia o turnura neasteptata. Sotia lui Dinca si cei doi copii nu sunt straini ororilor. Au aruncat si au distrus probe

Rasturnare de situatie in cazul criminalului de la Caracal! Gheorghe Dinca pare ajutat de familie pentru a scapa basma curata din situatia in care se afla acum. Avocatul familiei Luizei Melencu a facut o serie de dezvaluiri socante din ancheta cazului. Sotia si copiii lui Dinca au distrus niste probe. Despre ce este vorba si .

Raportul controlului la INML, in cazul Caracal, a fost facut public. Unchiul Alexandrei: Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut public raportul primit de la Ministerul Sanatatii, in cazul controlului de la Institul National de Medicina Legala Mina Minovici. Adevarul despre balbele si nenorocirile facute de un stat ticalos, scrie acesta pe o retea de socializare. Cazul Caracal. Ce reiese din contrul efectuat la INML La o luna de .

Voi cu Voicu. Minerva, despre cazul Caracal: Gheorghe Dinca nu e criminal. Fetele disparute nu sunt moarte

Minerva a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si i-a facut un profil lui Gheorghe Dinca. Minerva e de parere ca fetele disparute din Caracal, Alexandra si Luiza, nu sunt moarte si ca inculpatul ar.

Cazul Caracal, cum a fost perceput la nivel national

Sondaj Curs: 91% dintre romani au urmarit cu atentie cazul Caracal, iar 90% considera ca autoritatil.

Fost ofiter de la Omoruri, despre cazul Caracal: E putin probabil ca Gheorghe Dinca sa fi avut complici la crima

Colonelul Ioan Ragman,fost ofiter de la Serviciul Omoruri Targu Jiu, a vorbit la Voi cu Voicu despre cazul Caracal si cum au gestionat autoritatile situatia. Parerea mea e ca de vina est.

Ce modificari legislative propune Ministerul Justitiei dupa cazul Caracal: Perchezitia poate fi efectuata si in intervalul orar 20 - 6. Cererea de incuviintare a perchezitiei domiciliare se solutioneaza, DE iNDATA (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Ana Buirchall, a prezentat, joi, proiectul de Ordonanta de Urgenta de modificare a legislatiei penale dupa cazul Caracal. in urma unei analize, Grupul de lucru interinstitutional.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT! imbranceli si nervi, inainte de audierile in cazul Caracal

Imbranceli si vorbe grele la DIICOT! Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns in aceste momente la sediu, urmand sa fie audiata de catre anchetatori. Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a depus plangere penala impotriva Elenei Dinca, cerand o audiere in cazul adolescentei disparute de cateva luni de zile. Totul s-a petrecut dupa ce Pop a .

Document-bomba din SUA privind traficul de persoane din Romania. Legatura cu cazul Caracal

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la Descoperiti un raport alDepartamentul de Stat al SUA prin care Romania este retrogradata in programul de supraveghere privind traficul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )