Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fiica lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri din viata de familie a CRIMINALULUI de la Caracal

B1 B1,
Fiica lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri din viata de familie a CRIMINALULUI de la Caracal

Daniela Dinca, fiica criminalului de la Caracal, a declarat ca tatal sau nu a fost niciodata violent in familie. De asemenea, aceasta enaga ca ar fi implicata in vreo retea de trafic de persoane. continuă pe B1

Cum si-au descris tatal fiul si fiica lui Gheorghe Dinca. A fost un tata foarte muncitor, toata viata a muncit ca sa-si educe copiii

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca, a spus la Sinteza Zilei ca afost contactat de fiica inculpatului, Daniela Dinca. M-am intalnit cu fiica si fiul.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi stie victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

Avocatul lui Gheorghe Dinca, detalii din ancheta: isi recunoaste victimele dupa perioada in care le-a ucis

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre ancheta si modul cum coopereaza criminalul din Caracal cu anchetatorii. Lascoschi sustine ca Dinca este foarte obosit, iar victimele le cunoaste.

Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Anchetatorii care au perchezitionat casa criminalului din Caracal au avut o surpriza de proportii. Acestiau au descoprit ca barbatul are cont de Facebook si folosea tehologie moderna. Gheorghe Dinca avea.

Cazul Caracal. Ce a dezvaluit fiica lui Gheorghe Dinca despre viata de familie a criminalului

Fiica lui Gheorghe Dinca, suspectul principal in cazul disparitiei a doua tinere la Caracal, neaga ca tatal ei ar fi fost violent in familie. Femeia sustine ca nu face parte dintr-o retea de trafic cu minore si la acuzatia de furt dintr-o farmacie a spus ca se infloreste mult.

Gheorghe Dinca le-a spus anchetatorilor cum ar fi ars trupul fetei de 15 ani si cum ar fi ucis-o si pe Luiza - surse

Gheorghe Dinca, ucigasul din Caracal, le-a spus anchetatorilor, la audierile de sambata, ca ar fi folosit vaselina si carton bitumat pentru cresterea temperaturii in butoiul in care ar fi ars trupul fetei de 15 ani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. in ceea ce o priveste pe Luiza, barbatul sustine ca ar fi ucis-o cu o lovitura de pumn, scenariu descris si in cazul Alexandrei, si i-ar fi aruncat cadavrul in Dunare.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri: Gheorghe Dinca este un criminal in serie. Are o inteligenta iesita din comun

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat ca tactica lui Gheorghe Dinca are la baza o meticulozitate si o finete, subliniind faptul ca acesta cunoaste inclusiv detaliile de ordin.

Fostul avocat al lui Dinca, dezvaluiri incredibile despre criminal: A spus totul despre orori dupa ce a stat de vorba cu un politist. A insistat sa ramana singur cu el

Fostul avocat al lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri incredibile, la un post de televiziune, despre momentul in care suspectul a recunoscut cele doua crime. Primul avocat al lui Dinca, Bogdan Alexandru,.

Drama familiei lui Gheorghe Dinca - Sora criminalului a povestit tot

Gheorghe Dinca a avut doua surori, Mandra si Jana, dintre care doar ultima mai traieste. Pe numele ei Ioana Barbulescu, femeia are 72 de ani si locuieste tot in Caracal. Femeia a facut dezvaluiri uluitoare de.

Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu. Ce i-a facut Gheorghe Dinca

Ultima noapte de chin pentru Alexandra Macesanu, intaia noapte de groaza pentru Romania si viitorul ei. Cazul din Caracal a readus in lumina neregulile cu care se confrunta tara noastra, a lasat parinti secati de lacrimi si a adus in inimile cetatenilor romani furie si revolta. Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu Potrivit probelor luate .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )