Libnet.ro
UNICEF

19:45

Marele actor Ion Dichiseanu, dezvaluiri amare dupa moartea Stelei Popescu

Antena3 Antena3,
 Marele actor Ion Dichiseanu, dezvaluiri amare dupa moartea Stelei Popescu

Cunoscutul actor a venit sa se reculeaga la catafalcul Stelei Popescu, iar mai apoi le-a povestit jurnalistilor cateva amintiri care l-au legat de actrita. Ca o ghilotina a cazut vestea, nu am putut . continuă pe Antena3

Ion Dichiseanu, marturisiri in lacrimi la priveghiul Stelei Popescu

Renumitul actor Ion Dichiseanu a mers la Teatrul Constantin Tanase din Capitala pentru a-i aduce un ultim omagiu actritei Stela Popescu. Acesta a depus o coroana de flori si si-a amintit cu emotie de cea care.

Stirea falsa cu Ion Iliescu care a circulat dupa moartea Stelei Popescu

O stire falsa despre fostul presedinte Ion Iliescu a aparut pe site-urile mai multor publicatii din Romania, citand o interventie a acestuia la Antena 3, dupa moartea Stelei Popescu. Astfel, pe.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Ion Iliescu, DEZVALUIRI la moartea Stelei Popescu: Am cunoscut-o de cand era studenta. Era....

Ion Iliescu a vorbit despre moartea marii actrite, Stela Popescu! Fostul presedinte al Romaniei spune ca a aflat de trecerea in nefiinta a actritei chiar de la televizor, cand s-a facut.

Ion Iliescu, DEZVALUIRI la moartea Stelei Popescu: Am cunoscut-o...

Ion Iliescu a vorbit despre moartea marii actrite, Stela Popescu! Fostul presedinte al Romaniei spune ca a aflat de trecerea in nefiinta a actritei chiar de la televizor, cand s-a facut.

Parapsihologul Lidia Fecioru, dezvaluire dupa moartea Stelei Popescu

Cunoscutul parapsiholog Lidia Fecioru a facut o dezvaluire emotionanta la putin timp dupa moartea Stelei Popescu. Doamna Fecioru a marturisit ca regretata artista i-a fost model in.

Detalii socante ies la iveala dupa moartea Stelei Popescu: Nu a mai stiut drumul spre casa

Stela Popescu participase cu mai putin de 48 de ore inainte de a deceda la o gala mondena unde a primit premiul pentru Femei de Succes 2017. Dupa moartea ei, soferul.

Primul mesaj al Teatrului Constantin Tanase dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Teatrul Constantin Tanase a transmis primul mesajul dupa moartea actritei Stela Popescu: Nu putem sa scriem nimic, tristetea e de necuprins. Stela Popescu a.

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc.

Ce s-a gasit in casa Stelei Popescu dupa moartea actritei

Apreciata actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, moartea sa socand o tara intreaga. Artista, care suferea de diabet, a fost gasita decedata in holul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )