Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un detinut din Iasi a deschis mai multe procese pentru a primi bere fara alcool n penitenciar

Hotnews Hotnews,
 Un detinut din Iasi a deschis mai multe procese pentru a primi bere fara alcool n penitenciar

Un detinut incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi a pornit un demers juridic de durata pentru a avea acces la bere fara alcool in incinta unitatii de detentie, scrie Ziarul de Iasi. continuă pe Hotnews

Un detinut din Iasi l-a dat n judecata pe Tudorel Toader pentru a putea bea bere fara alcool

Un detinut incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi a pornit un demers juridic de durata pentru a putea aduce bere fara alcool in incinta unitatii de detentie, scrie Ziarul de Iasi.

Cum a ajuns un puscarias sa se lupte in justitie pentru ca in inchisorile din Romania sa se serveasca bere fara alcool

Un detinut din Iasi, condamnat pentru evaziune fiscala, a intentat mai multe procese pentru a putea primi bere fara alcool in incinta inchisorii. Aceasta bautura se afla pe lista celor interzise in inchisorile din Romania, fapt ce l-a determinat pe Anton Parasca sa de ainjudecata si MInisterul Justitiei.

HALUCINANT! Un detinut din Iasi l-a DAT in JUDECATA pe Tudorel Toader. Barbatul vrea sa poata bea BERE FARA ALCOOL in puscarie

Demers inedit in instanta. Un detinut din Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi a dat in judecata Ministerul Justitiei pentru a putea aduce bere fara alcool in incinta puscariei, anunta Ziarul de.

Detalii halucinante in cazul tanarului ucis in benzinaria din Iasi. Prietenul cel mai bun l-a ucis pentru un dans

Detalii infioratoare in urma crimei petrecute in benzinaria din Iasi. Alin Daniel Calistru 22 de ani) si-a ucis cel mai bun prieten in bataie, pe Iulian Cozma, dupa ce au fost la discoteca si acesta a.

Crima cumplita intr-o benzinarie din Iasi. Un tanar de 34 de ani, ucis in bataie

Crima cumplita petrecuta intr-o benzinarie din Iasi. Un tanar de 34 de ani a fost ucis in bataie de un individ despre anchetatorii spun ca ii era prieten. Acestia se intorceau de la o.

Un tanar de 20 de ani din Iasi a murit, in urma unui stop cardio-respirator

Un tanar de 20 de ani, din Iasi, a murit. Acestaa fost gasit prabusit la pamant, in stop cardio-respirator. Medicii sositi la fata locului au inceput imediat manevrele de resuscitare, insa fara.

Sunt tot mai multe cazuri de cancer de esofag inferior. Ce trebuie sa faci ca sa te feresti de un astfel de pericol

Avem din ce in ce mai multa simptomatologie de reflux gastroesofagian, iar consecinta este una dintre cele mai grave. Asta pentru ca leziunile care apar in esofagul inferior din cauza refluxului sunt leziuni care du.

Jaf la mai multe frizerii si societati comerciale din centrul orasului Targoviste. Politistii incearca sa dea de urma hotilor

Politistii din Targoviste sunt pe urmele unei grupari infractionale care, in noaptea de 28 spre 29 decembrie, au spart mai multe frizerii si magazine din centrul orasului.

Cutremur in nordul Venezuelei, resimtit la Caracas si in mai multe state venezuelene

Un cutremur de magnitudinea 4,9 a fost resimtit la Caracas si in mai multe state venezuelene joi, a anuntat Fundatia venezueleana de anchete seismologice Funvisis), relateaza AFP.

Accident grav pe A1, aproape de Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au intervenit

Accident pe autostrada A1, pe drumul spre intoarcere in Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au ajuns la locul faptei. Trei masini s-au ciocnit ca urmare a nepastrarii distantei de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )