Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dezastrul Cyberpunk 2077: cel mai asteptat si mai prost joc al anului, sub reflector

Playtech Playtech,
Dezastrul Cyberpunk 2077: cel mai asteptat si mai prost joc al anului, sub reflector

Inca din 2013, discutam de Cyberpunk 2077, unul dintre cele mai asteptate jocuri din 2020. Desi se lucreaza de aproximativ 10 ani la el, titlul este un fiasco total cand vine vorba de. continuă pe Playtech

Cyberpunk 2077 - Cum a ajuns unul dintre cele mai asteptate jocuri video din istorie pe lista celor mai injurate

Cyberpunk 2077, jocul video al polonezilor de la CD Projekt Red, a fost extrem de asteptat si a ajuns cu cativa ani intarziere, dar promitea experiente cu totul iesite din comun si o grafica extraordinara. Jocul a fost lansat pe 10 decembrie si a adus multa dezamagire din cauza numarului urias de erori care il fac aproape imposibil de jucat, in special pe consolele mai vechi. Cum a fost posibil ca un joc cu buget de cateva sute de milioane de dolari sa fie asa un esec si sa iasa pe piata atat de nefinisat? Un indiciu extrem de important tine de modul in care fondatorii companiei au condus-o si de cum au inteles ei business-ul.

Sony retrage jocul Cyberpunk 2077 de pe PlayStation Store

Sony a anuntat ca retrage mult-asteptatul joc Cyberpunk 2077 de pe platforma PlayStation Store, dupa ce foarte multi dintre cei care l-au cumparat s-au plans ca au intampinat o multime de probleme la el. Jocul produs de polonezii de la CD Projekt a fost laudat de multi, dar dupa primele zile numarul de bug-uri aparute a fost extrem de mare si gamerii au fost dezamagiti.

Denumirea membrilor Fortelor Spatiale SUA genereaza noi controverse Cele mai amuzante bug-uri din Cyberpunk 2077 Disney a confirmat un alt nou serial Star Wars

A inceput sezonul 5 din The Expanse * Membrii Fortelor Spatiale ale SUA se vor numi Gardieni * Netflix a dezvaluit data de lansare a sezonului 3 din Disenchantment * Callisto Protocol are un nou trailer extins si necenzurat * Disney+ a confirmat un nou serial Star Wars da, altul) * Cele mai amuzante bug-uri din Cyberpunk 2077.

Sony a eliminat jocul Cyberpunk 2077 din magazinul PlayStation

Sony a eliminat jocul Cyberpunk 2077 din magazinul PlayStation, din cauza numeroaselor buguri, decizie care a luat prin surprindere analistii si a amplificat problemele dezvoltatorului acestuia, relateaza CNBC.

VIDEO Rafael Leao a inscris cel mai rapid gol din istoria Serie A Sassuolo vs AC Milan 1-2

Rafael Leao, atacantul portughez al lui AC Milan, a marcat cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Italiei, dupa numai 6. 2 secunde de joc, duminica, in meciul din deplasare cu Sassuolo 2-1 pentru formatia pregatita de Stefano Pioli).

Cum a murit Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist. Asa l-a gasit fratele sau

Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist, a murit. Vestea ca fondatorul ONG-ului Coruptia ucide a socat pe toata lume. Familia e in stare de soc. Alexandru Socol a murit. Cum si-ar fi gasit sfarsitul cel mai activ protestatar Rezist Unul din ce mai activi protestatari REZIST din Piata Victoriei a fost gasit fara suflare.

Preturile pentru vaccinul anti-covid-19, publicate din greseala. Cel mai scump e al lui Bill Gates

Care sunt preturile pentru vaccinul anti-COVID-19? Lista a fost publicata din greseala, iar cel mai scump se pare ca a fost evaluat a fi cel al lui Bill Gates. Cat trebuie sa scoata din buzunar Uniunea Europeana pentru fiecare doza in parte? Preturi vaccin anti-COVID-19 Un oficial din guvernul Belgiei a publicat din greseala tabelul .

VLAD VOICULESCU: Din pozitia de ministru al Sanatatii pot sa servesc cel mai bine interesul romanilor

Vlad Voiculescu a transmis printr-un mesaj pe facebook ca a acceptat desemnarea sa de catre USR PLUS pentru pozitia de ministru al Sanatatii cu convingerea ca din aceasta functie poate servi cel mai bine interesul romanilor in acest moment critic.

Cum faci curatenie in casa, in cel mai scurt timp posibil. Secretul inainte de Craciun

Am vazut cu ochii nostri ca personalul din hotel se ocupa de curatenie in doi timp si trei miscari, lucru curios, caci fiecaruia ii ia cel putin jumatate de ceas pentru a face ordine acasa. Oare cum procedeaza cameristele in a aranja rapid camerele? Descopera si tu secretele mai jos. Trucuri pentru curatenia de Craciun.

Acord in Congresul SUA pentru al doilea cel mai mare pachet de asistenta economica din istoria tarii

Liderii din congresul american au ajuns duminica la un acord asupra pachetului de asistenta in valoare de 900 de miliarde de dolari ce va ajuta economia, dar si cetateni, in contextul agravarii pandemiei, votul urmand sa fie dat cel mai probabil azi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )