Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dezbatere Historia: Conflictul din Ucraina se acutizeaza. Romanii se tem tot mai tare

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia: Conflictul din Ucraina se acutizeaza. Romanii se tem tot mai tare

Situatia din estul Ucrainei se degradeaza de la o zi alta. Ieri, noua militari ucraineni au fost ucisi, iar alti 20 au fost raniti in atacuri comise de catre separatisti prorusi in cea mai sangeroasa zi pentru armata ucraineana de la declansarea, la inceputul lui aprilie, a operatiunii vizand preluarea controlului asupra estului tarii. continuă pe Adevărul

Situatia din Ucraina si coruptia din tara noastra - pe agenda vizitei lui Joe Biden

Conflictul din Ucraina si lupta impotriva coruptiei de la noi din tara vor fi principalele puncte de discutie ale vicepresedintelui american Joe Biden cu autoritatile noastre.

Miliardarul Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, vorbeste limba romana

Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, prevazute la 25 mai, ar cunoaste limba romana, potrivit unei deputate a partidului ucrainean Udar, Irina Gherasenko, citata de site-ul Novostimira. com.

Vladimir Putin: Criza din Ucraina, un razboi civil in toata regula. Interventia Rusiei din Crimeea a dus la evitarea violentelor

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, le-a spus oamenilor de afaceri si managerilor de companii prezenti la Forumul Economic International de la Sankt Petersburg ca violentele din Ucraina devin un razboi civil in toata regula.

Surpriza la alegerile locale din Ucraina. Un celebru personaj din Razboiul stelelor, pe lista pentru fotoliul Primariei din Kiev

Pe masura ce criza din Ucraina se intensifica, un personaj din productia Razboiul stelelor si-a anuntat candidatura pentru fotoliul de primar al Kievului. Un membru al Partidului ucrainean al Internetului, care.

Ce rol cheie are aceasta femeie in luptele din Ucraina. Numirea ei a fost facuta recent

Luptele din Ucraina par sa se intensifice. Cu promisiunile neresepectate ale Rusiei de incetare a agresiunilor, cu prezenta din ce in ce mai activa si violenta a rebelilor pro-rusi din estul Ucrainei, tara pare.

Criza din Ucraina a crescut interesul pentru elicopterele de atac

Criza din Ucraina a generat cresterea interesului unor state europene pentru achizitionarea de elicoptere de atac, dar, pana in prezent, nu a avut vreun impact semnificativ asupra vanzarilor de elicoptere civile produse de Airbus Helicopters pe piata din Rusia, a declarat marti directorul companiei, Guillaume Faury, citat de Reuters.

Basescu avertizeaza: exista riscul extinderii conflictului din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca actuala criza din Ucraina fragilizeaza situatia Republicii Moldova si a avertizat asupra extinderii conflictului si in regiunea Odessa.

Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului si in Odesa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este deloc usoara si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odesa, ceea ce ar afecta considerabil si situatia.

Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului

Presedintele Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este usoara deloc si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odessa. Acest lucru ar putea afecta, considerabil, si.

Urmatoarea runda de negocieri privind conflictul din Transnistria va avea loc in iunie, la Viena

Reprezentantul special al OSCE pentru procesul de solutionare transnistreana, ambasadorul Radojko Bogojevici, a declarat marti ca o noua runda de negocieri oficiale in formatul 5+2 privind conflictul transnistrean va avea locpe 5 si 6 iunie, la Viena.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )