Libnet.ro
UNICEF

19:30

DEZBATERE PUBLICA Langa una dintre cele mai vechi case din Bucuresti ar putea aparea doua blocuri, unul de trei si altul de sase etaje Proiectele imobiliare sunt in curs de aprobare

Hotnews Hotnews,
 DEZBATERE PUBLICA Langa una dintre cele mai vechi case din Bucuresti ar putea aparea doua blocuri, unul de trei si altul de sase etaje Proiectele imobiliare sunt in curs de aprobare

Pe Calea Serban Voda, la numarul 33, la cativa pasi de biserica Sfantul Spiridon Nou, se afla una dintre cele mai vechi case din Bucuresti. Este o casa de targovet, construita la sfarsitul secolului XVII, dupa cum arata placuta care indica faptul ca este monument istoric, cu un pridvor generos si foarte bine pastrata. in curtea monumentului istoric ar putea aparea insa un bloc de 6 etaje care va adaposti un hotel, initiativa privata, iar langa, un imobil de 3 etaje. Proiectul din urma apartine Parohiei Sfantul Spiridon Nou care doreste sa construiasca aici Casa Sarbatoarea - hotel. Ambele proiecte sunt in curs de aprobare la Primaria Sector 4 condusa de Daniel Baluta. continuă pe Hotnews

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii.

Razer Ornata V2: Una dintre cele mai bune tastaturi semi-mecanice pe care le poti avea (TECH REVIEW)

In ultima luna am facut ceva ce nu ma asteptam sa se intample foarte curand: am renuntat aproape in intregime la laptop-ul meu de zi cu zi, desfasurand aproape toate activitatile legate de munca exclusiv pe desktop. Evident, asta inseamna ca am scris enorm, iar pentru asta am folosit o tastatura Razer Ornata V2.

Unul dintre cele mai mari mistere, dezlegat: de unde provin pietrele imense folosite la Stonehenge

Pietrele Stonehenge au fost indelung studiate, iar raspunsurile legate de misterul aparitiei lor au aparut intotdeauna cu greu. Arheologii si istoricii nu au reusit sa gaseasca legaturi.

Cele mai lungi razboaie din istoria omenirii. Conflictele in care au luptat generatii de combatanti chiar si un secol

Istoria omenirii este plina de razboaie. Comunitatile umane au luptat din cele mai vechi timpuri pentru resurse sau suprematie. Unele razboaie au batut insa toate recordurile privind durata. Au fost inclusiv razboaie care au durat peste trei decenii sau chiar peste un secol.

Top 5 cele mai bune filme de comedie. O sa razi in hohote daca le vezi

Fanii filmelor de comedie au mai jos o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile. Ultimele cateva luni au fost marcate de doua filme de comedie care au avut un real succes la public. Este vorba despre 5GANG: Un altfel de Craciun si Miami Bici. Top 5 cele mai bune filme de .

Una dintre cele mai importante artere de circulatie din Galati se inchide pentru modernizare

Primaria municipiului Galati anunta ca strada Siderurgistilor se va inchide incepand de luni, 3 august 2020, pe tronsonul cuprins intre strazile Gheorghe Doja si Gheorghe Asachi Casa Rosie).

Cum a ajuns Humphrey Bogart sa se casatoreasca cu amanta. Lauren Bacall era cu 26 de ani mai mica decat actorul din Casablanca

Avea o voce sexy si o frumusete ce nu putea trece neobservata. A fost cea din urma dragoste a lui Humphrey Bogart, iar povestea lor a ramas una dintre cele mai romantice de la Hollywood, chiar daca a debutat cu o aventura scandaloasa.

Cea mai simpla mancare. Ce pui in supa de rosii ca sa iasa delicioasa, in cat timp e gata

Una dintre cele mai simple si gustoase retete culinare este supa de rosii. Cu ingredinete putine iese o mancare dlicioasa. Bogata in vitamine, racoritoare pe arsita, supa de rosii este mancarea perfecta vara. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Economia SUA sufera cea mai dramatica contractie de la al Doilea Razboi Mondial

Economia SUA a suferit o contractie cu o rata anuala de 32. 9% in perioada aprilie-iunie, cea mai mare contractie de la al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit datelor prezentate joi de catre guvern, relateaza The Guardian, America fiind una dintre cele mai lovite tari de pandemia de coronavirus.

FOTO Cum arata Ada Nechita, una dintre cele mai frumoase handbaliste ale Romaniei, la patru ani de la retragere

A impresionat prin evolutiile sale atat la Oltchim Ramnicu Valcea, cat si la nationala de handbal a Romaniei. S-a retras devreme din sportul de performanta, iar acum la patru ani de la acel moment are deja o familie numeroasa. Adriana Nechita, 36 de ani, a bifat 318 goluri in 130 de meciuri sub tricolor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )