Libnet.ro
UNICEF

13:30

DEZMAT TOTAL pe PLAJA: Cea mai SEXY jucatoare de tenis a renuntat COMPLET la haine! IMAGINILE INCENDIARE au rupt internetul in doua (FOTO)

B1 B1,
DEZMAT TOTAL pe PLAJA: Cea mai SEXY jucatoare de tenis a renuntat COMPLET la haine! IMAGINILE INCENDIARE au rupt internetul in doua (FOTO)

Jucatoarea de tenis Eugenie Bouchard 25 de ani/77 WTA) le-a facut un cadou incendiar fanilor ei. continuă pe B1

IMAGINI INCENDIARE cu Misha: Blondina, DEZMAT TOTAL pe PLAJA, intr-un slip minuscul! Connect-R A FACUT INFARCT cand a vazut-o

Misha le-a facut fanilor ei cateva cadouri incendiare. intoarsa recent dintr-o vacanta exotica, in care a fost cu fiica si fostul ei sot, Connect-R, frumoasa blondina a publicat mai multe poze in care apare.

Cum va schimba lumea generatia Alfa, cea mai bogata si cea mai longeviva generatie din istorie

Copiii nascuti dupa 2010, respectiv generatia Alfa, vor schimba radical lumea in care traim, in bine, sunt cei mai flexibili oameni, care se pot adapta foarte usor la schimbari si, poate cea mai importanta caracteristica a lor, sufera de prezenteism.

Conspiratii. Asasinii, cea mai temuta organizatie din lume

Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci au vorbit in editia de sambata a emisiuniii Conspiratii despre cea mai temuta organizatie din lume, asasinii de la care se spune ca au pornit toate societatile secrete.

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Tragedie in judetul Cluj, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, pe un traseu extrem de periculos, strivita de propriul ATV. Zona.

Cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, lansata pentru prima cursa comerciala

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, detinuta de miliardarul Elon Musk, a fost lansata cu succes pentru prima cursa comerciala, in noaptea de joi spre vineri, de la Centrul spatial Kennedy din Florida, SUA, scrie Mediafax, citand Reuters.

VIDEO Performanta dascalului Gheorghe Deac: a scris cea mai ampla enciclopedie a sportului hunedorean

Profesorul Gheorghe Deac a publicat cea mai voluminoasa enciclopedie a sportului hunedorean, dupa ce a strans documente si informatii timp de peste o jumatate de secol.

Cum sa alegi cea mai buna masina second-hand

In primul rand, cea mai buna masina second-hand nu o gasesti in targul de masini sau parcata pe strada cu afis in geam. Acelea sunt in majoritatea cazurilor masini second-hand vandute de intermediari si aranjate cu atentie pentru vanzare.

DigiSport: Cea mai tare revenire din istoria tenisului. A fost condusa cu 0-6, 0-5 si a salvat minge de meci!

Cand esti condus cu 0-6, 0-5 si adversarul are minge de meci, crezi ca nu mai exista cale de intors. Nu este si cazul Tarei Moore foto), care a revenit incredibil de la acest scor si a invins-o pe Jessika Ponchet.

ORBAN: Batalia cea mai grea e sa invingem PSD

Obiectivul Partidului National Liberal PNL) la alegerile pentru Parlamentul European, care vor fi organizate in luna mai, este acela de a invinge Partidul Social Democrat PSD), a declarat, ieri, liderul liberal Ludovic Orban.

Cea mai dorita functie de la Facebook intarzie, din nou: care este scuza gigantului

Cei de la Facebook au anuntat de aproximativ un an ca vor introduce o functie care iti permite sa stergi o parte din istoricul tau pe reteaua sociala. Din pacate, intarzie. in luna mai.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )