Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dezvaluiri cutremuratoare facute de o prietena a Cristinei Topescu: Nu a fost o sinucigasa. Da, ii era greu! - VIDEO

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri cutremuratoare facute de o prietena a Cristinei Topescu: Nu a fost o sinucigasa. Da, ii era greu! - VIDEO

Dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu, facute de catre cea care ii administra pagina de Facebook. Problemele cu banii au aruncat-o intr-o depresie, povesteste prietena ei. Starea Cristinei s-a acutizat, dupa moartea tatalui ei. in ultima vreme, isi dedica timpul cateilor pe care ii avea in grija. Totodata, prietena jurnalistei povesteste si drama prin care a trecut cand a gasit-o fara suflare. continuă pe Antena3

Prietena Cristinei Topescu rupe tacerea. Jurnalista nu avea bani nici macar pentru chirie. Cat de greu i-a fost in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. Moartea acesteia a fost confirmata duminica, pe 12 ianuarie, de catre autoritati. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare, dar si ca ramasitele pamantesti ale acesteia se .

AUDIO Prietena Cristinei Topescu, dezvaluiri despre ultimii ani din viata jurnalistei: Intrase intr-o depresie. Multi i-au intors spatele

Prietena apropiata a Cristinei Topescu a facut o serie de dezvaluiri despre ultimii ani din viata jurnalistei, precizand ca, intr-adevar, aceasta suferea de depresie, insa in niciun caz nu poate fi vorba de o sinucidere. Femeie mai spune ca jurnalista a avut o perioada dificila din punct de vedere finanaciar si era mahnita ca televiziunile i-au intors spatele.

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

Mesajul emotionant postat de Lucian Mandruta la decesul Cristinei Topescu: Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Un mesaj emotionant a fost postat de jurnalistul Lucian Mandruta, la aflarea vestii cutremuratoare despre decesul Cristinei Topescu, prezentatoarea TV care a murit la 59 de ani. Lucian Mandruta este socat de disparitia Cristinei Topescu, jurnalista care a murit singura, desi o cunoastea o lume intreaga.

Reactia vecinei care a semnalat disparitia Cristinei Topescu: Nu fiti hiene!

Prietena Cristinei Topescu care a sunat la 112 a anuntat pe contul acesteia de Facebook faptul ca va povesti detaliile ultimilor 4 ani din viata vedetei TV, dar fara amanunte picante.

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 .

Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu. Asta explica si moartea ei in conditii cutremuratoare

Jurnalista Cristina Topescu a murit pe 12 ianuarie, dupa ce nu a mai fost vazuta de aproape trei saptamani. Echipajul de la salvare care a intrat in casa a gasit-o fara viata. Ce au gasit reporterii in fata locuintei sale? Ce au gasit reporterii in fata casei Cristinei Topescu? Cristina Topescu avea 59 de ani.

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

Marius Chirca, dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu. Ce a patit inainte sa moara din cauza Primariei

Un alt apropiat al regretatei Cristina Topescu face dezvaluiri. Marius Chirca a povestit, marti, adevarul despre starea generala, din ultima perioada, a prezentatoarei TV. Barbatul este fondatorul unei asociatii pentru protectia animalelor si se cunostea in acest mod cu vedeta. La randul ei, fiica comentatorului sportiv era o mare iubitoare de animale si avea foarte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )