Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dieta cu care slabesti 12 kilograme in mai putin de doua saptamani

Antena3 Antena3,
Dieta cu care slabesti 12 kilograme in mai putin de doua saptamani

E vara si cu totii ne dorim o silueta de invidiat. Drept urmare, e momentul potrivit sa incepem o dieta. in sezonul cald slabim mai repede, mai usor si avem o multitudine de fructe si de legume care sa ne ajute sa ajungem la kilogramele mult dorite. continuă pe Antena3

Tehnologie 3D si in industria alimentara: Prajituri si sandvisuri printate in mai putin de 2 minute

Tehnologia 3D patrunde si in industria alimentara, o firma romaneasca dezvoltand o imprimanta cvare poate printa in mai putin de 2 minute prajituri si sandvisuri cu putine calorii.

4 orase superbe din Europa, mai putin stiute, pentru vacante in aceasta vara. Unde trebuie sa mergem

Planifici un city break, dar nu stii unde sa mergi? Am ales cele mai bune destinatii pentru un city break in Europa, impreuna cu prietenii, sau familia. Gasiti inspiratie si alegeti pauzele dvs. in Europa pentru cel mai bun pret printre cele mai bune destinatii, cum ar fi Paris, Barcelona, Londra sau descoperiti zeci de .

Alegeri SUA 2020. Trump a schimbat directorul de campanie cu mai putin de patru luni inainte de ziua scrutinului

Presedintele american Donald Trump si-a schimbat directorul de campanie cu mai putin de patru luni inainte de alegeri, promovandu-l pe Bill Stepien in locul lui Brad Parscale.

Medic din Italia, afirmatii incredibile: Nimeni nu mai moare in Italia de COVID-19 de cel putin doua luni

Daca in Romania pandemia de coronavirus face ravagii, exista medici in Italia care sustin ca in peninsula virusul si-ar mai fi pierdut din putere. Prof. Alberto Zangrillo, medic primar de anestezie si terapie intensiva la Spitalul San Raffaele din Milano si prorector al Universitatii Vita-Salute San Raffaele, sustine intr-un interviu acordat site-ului cristoiublog. ro ca virusul nu ar mai fi in stare sa produca o boala grava in Italia.

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

FOTO Curtea Institutului Matei Bals, plina cu ambulante care aduc bolnavi. Medic: Mai aveti indoieli referitor la existenta problemelor de sanatate determinate de SARS-CoV2?

Curtea Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, spital din prima linie COVID-19, a fost sambata plina cu ambulante care au adus pacienti. Imaginea a fost facuta publica de Maria Nitescu, medic la Institutul Matei Bals. Maria Nitescu a insotit fotografia din curtea spitalului de mesajul: Mai aveti indoieli referitor la existenta problemelor de sanatate determinate de SARS-CoV2?.

Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea. Motivul pentru care cei doi nu mai locuiau impreuna

Detalii uluitoare ies la iveala despre divortul lui Alin Oprea, de la formatia Talisman. Se pare ca artistul are de ceva timp o alta relatie si s-ar fi despartit deja de Larisa, femeia care i-a daruit doi copii. Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea Alin si Larisa Oprea s-au despartit dupa 22 de ani .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )