Libnet.ro
UNICEF

14:45

Digi 24: Un barbat din Targu-Carbunesti a taiat tevile de apa pentru ca era deranjat de design. Vecinul lui se spala la lighean

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Un barbat din Targu-Carbunesti a taiat tevile de apa pentru ca era deranjat de design. Vecinul lui se spala la lighean

Un brancardier din orasul Targu-Carbunesti, judetul Gorj, care locuieste la etajul 1 al unui bloc din localitate, se spala la lighean din octombrie, din cauza vecinului de la parter care, deranjat de design, a taiat tevile de apa din apartamentul sau, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Romanul care se spala de doua luni la lighean pentru ca vecinul a taiat tevile de scurgere. A zis ca-l deranjau la design

Locatarul unui bloc din orasul Targu Carbunesti, judetul Gorj, se spala la lighean sau la cunostinte de doua luni din cauza ca vecinul de la etajul inferior a taiat tevile de scurgere.

Digi 24: De ce a ramas Stefan Mandachi in Romania? Cand a fost mandru, cand a fost trufas si cand i-a fost jena ca e roman

Cand sunt in strainatate si ma intreaba vanzatorii Where are you from? De unde esti? - n. r. ), asta-i o intrebare destul de grea, spune tanarul antreprenor, cel care a construit primul kilometru de autostrada din Moldova.

VIDEO Ce nu ai vazut pe 1 Decembrie, cand Iohannis a depus coroana de flori. Ce i-a facut un barbat din multime

Niciun eveniment din Romania, fie acela si petrecut in plina sarbatoare, nu trece fara o intamplare deosebita. Iata detaliile neobservate de la Ziua Romaniei! Ce i-a facut un barbat din multime lui Klaus Iohannis, cand a depus coroana la Arcul de Triumf? 1 Decembrie: Ce i-a facut un barbat din multime lui Iohannis cand a .

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina

Un barbat din Vaslui care dormea pe o strada a murit, dupa ce o tanara a dat peste el cu masina. in urma alcoolului si a oboselii, barbatul a ales sa doarma pe un drum judetean, iar o tanara l-a.

Un barbat din Iasi a murit, dupa ce a mancat o conserva si a fost diagnosticat cu botulism. Ce explicatii au medicii

Barbatul din Iasi care in urma cu zece zile a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase si diagnosticat cu botulism a murit. in urma cu doar cateva zile, in unitatea spitaliceasca a mai fost internata o pacienta care prezenta o forma usoara a bolii. Ambii pacienti mancasera conserva de peste facuta in casa.

Digi 24: Detalii cutremuratoare in dosarul Caras Severin. Tanar ucis la vanatoare de fratele sau, care ar fi obtinut ilegal permis de port-arma

Informatii cutremuratore apar in dosarul permisele de port-arma din Caras Severin. Un adolescent a fost impuscat mortal cu o arma de vanatoare chiar de fratele sau, care ar fi obtinut permisul ilegal.

Un barbat din Sibiu a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia

Un barbat in varsta de 68 de ani a fost arestat dupa ce a recunoscut ca si-a omorat sotia, in timp ce se certau, a anuntat joi, prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, Ion Vestemean.

Tragedie pentru un barbat din Iasi: Si-a gasit sfarsitul dupa ce a mancat o conserva de peste

Un barbat in varsta de 68 de ani a murit la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a fost diagnosticat cu toxina botulinica la scurt timp dupa ce a mancat conserva de peste preparata in.

Un barbat din Rusia a creat o granita FALSA si ii pacalea pe imigranti ca ajung in Finlanda

Ingeniozitatea unui escroc rus i-a lasat masca pe politisti. Barbatul a creat o trecere de frontiera falsa intr-o padure din regiunea Leningrad. Aici, el ii pacalea pe imigrantii asiatici ca trec in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )