Libnet.ro
UNICEF

23:45

Din cauza Covid, cam un milion de romani au ramas fara loc de munca

România Liberă România Liberă,
Din cauza Covid, cam un milion de romani au ramas fara loc de munca

Numarul celor fara loc de munca in Romania, din cauza coronavirus, e de aproximativ un milion, luand. continuă pe România Liberă

Evaluarea Nationala 2020: Zeci de elevi se afla in izolare din cauza COVID-19. Cand vor da examenele

Evaluare Nationala 2020. Peste 50 de absolventi de gimnaziu se afla in izolare din cauza COVID- 19.

inca un preot a murit din cauza COVID-19. El mai avea o boala cronica renala si diabet zaharat, dar si alte afectiuni

Mitropolia Moldovei a anuntat, sambata, ca protoiereul Ioan Birladeanu, clericul bisericii Minunea Sfantului Arhangel Mihail din satul Varvareuca, raionul Floresti, Republica Moldova, a murit dupa ce a .

Un elev din Iasi nu poate sustine Evaluarea Nationala din cauza COVID-19

Un elev de clasa a VIII-a de la Scoala Vasile Conta din Iasi rateaza proba de Limba si Literatura Ro.

inca zece persoane au murit din cauza COVID-19 in R. Moldova

Alte zece persoane au murit din cauza infectarii cu noul coronavirus. Este vorba despre cinci barbati cu varstele de 56, 58, 69, 72, 82 de ani si cinci femei cu varstele de 58, 67, 71, 80 si 81 de ani.

Ce se intampla peste granite. 114 romani aflati in strainatate au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Aproape 3. 400 de romani din diaspora au fost confirmati cu COVID-19, iar 114 dintre acestia au murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, de la debutul pandemiei, anunta, sambata, Grupul de Comunicare Strategica.

Societatea Americana pentru Cancer disponibilizeaza 1.000 de angajati din cauza pandemiei Covid-19

Societatea Americana pentru Cancer, cea mai mare organizatie neguvernamentala dedicata cercetarii in domeniul cancerului din Statele Unite, se confrunta cu greutati financiare majore din cauza pandemiei de coronavirus.

Romania nu a scapat de Procedura de Deficit Excesiv din cauza COVID-19. Consiliul Fiscal atrage atentia ca autoritatile au primit in aprilie o scrisoare de la Bruxelles

Dupa cum se stie deja, pentru Romania a fost declansata procedura de deficit excesiv din cauza cifrei anuntate pe anul trecut 4,29% din PIB pe metodologia ESA). intr-un raport al Consiliului Fiscal, institutia a remarcat faptul ca in contextul declararii pandemiei de COVID-19, desi din luna martie regulile fiscale la nivel european au fost suspendate, Comisia Europeana a transmis MFP in data de 6 aprilie 2020 o adresa de confirmare a lansarii PDE procedura de deficit excesiv) in virtutea faptului ca incalcarile regulilor fiscale europene erau anterioare pandemiei si, deci, nu se datorau acesteia.

Medicul care s-a luptat cu Ebola si HIV: E imposibil sa inchidem iar tarile din cauza COVID-19!

Intr-un amplu interviu acordat pentru Le Monde, reputatul medic belgian Peter Piot 71 de ani) a explicat ca pandemia e abia la inceput, insa a insistat ca strategia globala nu mai poate include inchiderea oamenilor in case, o data la doua luni.

Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Moartea lui Costin Marculescu a venit ca un soc in seara zilei de 11 iunie, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show. De la aflarea vestii tragediei se scrie in toata presa romaneasca despre trecutul acestuia si despre modul cum si-a trait viata, alaturi de prieteni. Din cauza bauturii, a avut mai multe .

Ceremonia Oscarurilor se amana pana pe 25 aprilie 2021 din cauza pandemiei

Urmatoarea ceremonie a Oscarurilor a fost amanata timp de doua luni din cauza pandemiei coronavirusului si este programata acum pentru 25 aprilie 2021, a anuntat luni Academia de Arta si Stiinte Cinematografice, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )