Libnet.ro
UNICEF

09:00

Din cauza pandemiei COVID-19, UEFA anunta amanarea meciurilor din play-off Euro 2020 din iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Din cauza pandemiei COVID-19, UEFA anunta amanarea meciurilor din play-off Euro 2020 din iunie

Meciurile din play-off Euro 2020 care urmau sa se joace in iunie au fost amanate pana la o noua notificare, conform unei stiri AP. continuă pe Ziarul Bursa

UEFA anunta amanarea meciurilor din play-off Euro 2020 din iunie

Meciurile din play-off Euro 2020 care urmau sa se joace in iunie au fost amanate pana la o noua notificare, conform unei stiri AP.

AGENTIILE DE PRESA: Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Salonul Auto de la Paris, cunoscut oficial sub numele Mondial de l and Automobile, un eveniment important in industria auto mondiala care urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie la Paris, a fost anulat in forma sa actuala din cauza epidemiei de COVID-19, au anuntat luni organizatorii, transmite AFP.

Orasele lumii, parasite, din cauza pandemiei: unde gasesti cele mai spectaculoase imagini de acum

Unele dintre cele mai populate orase ale lumii sunt acum parasite. in contextul in care aceasta situatie reprezinta pretextul pentru niste imagini spectaculoase, cineva le-a agregat intr-un.

Ceremonia premiilor Moliere amanata pentru inceputul verii din cauza pandemiei

Editia a 32-a a premiilor Moliere, anuntata initial pentru 11 mai, a fost amanata pentru mijlocul lunii iunie sau inceputul lunii iulie, potrivit producatorului de spectacole Jean-Marc Dumontet, proprietarul mai multor teatre pariziene.

AGENTIILE DE PRESA: Bursele europene scad din cauza temerilor privind pagubele economice provocate de pandemie

Bursele europene au scazut miercuri, in prima sedinta de tranzactionare din acest trimestru, din cauza temerilor privind o recesiune globala profunda, pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Ford amana reluarea productiei in America de Nord din cauza ingrijorarilor provocate de coronavirus

Constructorul auto Ford Motor Co a anuntat marti ca a deci sa-si amane planul care viza repornirea unor uzine din America de Nord la inceputul lunii aprilie, din cauza ingrijorarilor cu privire la siguranta angajatilor in contextul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Femeia de 27 de ani din judetul Botosani care a murit duminica din cauza coronavirusului este cea mai tanara persoana decedata in Romania de la declansarea pandemiei. Potrivit primarului localitatii din care provine tanara, ea ar fi contractat virusul de la frati de-ai sai care s-au intors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei, scrie Agerpres.

Coronavirus in lume Oficialii SUA avertizeaza asupra unui bilant sumbru: intre 100.000 si 240.000 de americani ar putea muri

Presedintele american Donald Trump i-a avertizat marti seara pe americani sa se pregateasca pentru ca urmeaza doua saptamani foarte, foarte dureroase in conditiile in care Casa Alba a prezentat o prognoza potrivit careia intre 100. 000 si 240. 000 de cetateni ar putea sa moara din cauza pandemiei, chiar daca actualele restrictii privind distantarea sociala sunt mentinute, scrie Guardian. in absenta masurilor de preventie si distantare sociala, prognozele prezentate de expertii Casei Albe indicau un scenariu tragic in care intre 1,5 si 2,2 milioane de americani ar fi murit.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

563 de decese in Marea Britanie din cauza coronavirus. Bilantul a ajuns la 2.352 de morti

Persoanele decedate din cauza coronavirus a crescut cu 563 in Marea Britanie. Bilantul a ajuns la un total de 2. 352 la 31 martie, ora 16. 00 GMT, a anuntat miercuri guvernul de la Londra.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )