Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directoare la o scoala din Bucuresti, condamnata la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Directoare la o scoala din Bucuresti, condamnata la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Carmen Elena Zanfir, director si ordonator de credite la Scoala nr. 150 din Capitala, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Ea a fost prinsa in flagrant, de procurori chiar in momentul in care primea o transa de 21. 000 euro de la reprezentantul firmei care se ocupa de modernizarea scolii. continuă pe Antena3

O scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant

Google Maps este unul din cele mai bune motoare de cautare, indiferent ca vorbim de adrese, locatii, sau chiar institutii. Uneori, insa, scoate in evidenta anumite lucruri, am putea spune ciudate. Pe Google Maps o scoala din Bucuresti a fost redenumita Iadul pe pamant Un celebru blogger, Victor Kapra, a facut recent o descoperire, pe .

Directoarea unei scoli din Capitala, condamnata la 3 ani cu executare pentru luare de mita

Carmen Elena Zanfir, director si ordonator de credite la Scoala nr. 150 din Capitala, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani inchisoare cu executare pentru luare de mita, ea fiind acuzata ca a primit suma de 137. 236 de lei de la reprezentantul unei firme care executa lucrari de reparatii si reabilitare a scolii.

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale .

Emilian Imbri, gestul periculos pe care-l fac liceenii! Am vazut la o scoala din apropiere

Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti, a vorbit despre un gest periculos pe care il fac majoritatea liceenilor. Mai exact, trecerea tigarilor de la unul la altul.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

Ludovic Orban, despre protestul din Bucuresti: imi pare rau ca exista unii care parca nu isi iubesc copiii. Este o masura care are rostul de a apara sanatatea lor

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus, sambata, in contextul protestului din Bucuresti, organizat impotriva masurilor de prevenire a raspandirii pandemiei de coronavirus, ca nu se are in vedere.

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

CORONAVIRUS |Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa. A aparut un nou focar de Covid-19

Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa, dupa ce 10 cadre medicale au fost testate pozitiv in urma testului pentru coronavirus. Au fost depistati pozitivi pana acum 10 medici,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )