Libnet.ro
UNICEF

21:00

Directorii de la DSP si de la Spitalul Judetean Arges au fost destituiti

România Liberă România Liberă,
Directorii de la DSP si de la Spitalul Judetean Arges au fost destituiti

Directoarea Directiei de Sanatate Publica DSP) Arges, Sorina Hontaru, a fost inlocuita din functie,. continuă pe România Liberă

Un chirurg de la Spitalul Judetean Arges care a refuzat initial sa faca testul de coronavirus, depistat pozitiv. Medicul a intrat in contact cu sute de persoane

Un doctor de la Spitalul Judetean Arges a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus. Desi avea simptome de infectie respiratorie acuta de peste o saptamana, medicul a refuzat sa stea acasa, intrand in izolare de abia marti 14 martie, dupa ce a intrat in contact cu sute de persoane. S-a mobilizat o echipa mare care lucreaza la identificarea contactelor. Vorbim de numere mari, spune prefectul Emanuel Soare.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj au efectuat un control inopinat in Spitalul Judetean de Urgrenta Targu Jiu.

Un barbat, suspect de COVID-19, a fost gasit spanzurat la Spitalul Judetean Botosani

Momente greu de suportat pentru medicii de la Spitalul Judetean Botosani. Acestia au gasit ieri un barbat, suspect de COVID-19, spanzurat in baia salonului in care era internat. Potrivit ultimelor informatii, barbatul trecea printr-o situatie mai grea. Barbatul se afla in vizita la parintii sai Barbatul, in varsta de 54 de ani, era din Suceava, .

Spitalul Judetean de Urgenta Deva, tot mai aglomerat. Au fost adusi inca 25 de pacienti cu coronavirus

Inca 25 de pacienti diagnosticati cu coronavirus au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, in cursul zilei de marti.

Un medic si patru asistente de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti,bagati in izolare sitestati de COVID-19. Daca se pozitiveaza, demiteri pe toata linia

Cinci cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost bagate in izolare dupa ce au inceput sa manifeste simptome de infectie respiratorie acuta.

Suspect de infectare cu coronavirus, disparut din Spitalul Judetean Buzau

Un barbat suspect de COVID-19 a parasit Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, unde se afla internat. in cauza a fost deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

Suspect de COVID-19, gasit spanzurat in Spitalul Judetean Botosani

Un barbat suspect de COVID-19 s-a spanzurat in Spitalul Judetean de Urgenta din Botosani. Barbatul, in varsta de 54 de ani, din judetul Suceava, era mutat la parintii lui din Botosani.

Cum s-au inghesuit cadrele medicale de la Spitalul Judetean Targoviste sa se inchine la moastele unui sfant purtat pe strazi

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean din Targoviste ar putea raspunde in fata legii pentru ca nu au respectat regulile de distantare sociala, dupa ce marti, 14 aprilie, s-au adunat in fata unitatii sanitare pentru a se inchina la moastele Sfantului Nifon.

Crucea Rosie a adus aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale la Spitalul Judetean Mehedinti

Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin a primit din partea Crucii Rosii Romane - filiala Mehedinti aparatura de uz casnic pentru cadrele medicale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )