Libnet.ro
UNICEF

15:30

Disney restrictioneaza accesul copiilor la mai multe animatii clasice considerate rasiste

Adevărul Adevărul,
Disney restrictioneaza accesul copiilor la mai multe animatii clasice considerate rasiste

Platforma de streaming video Disney+, detinuta de compania Walt Disney, a blocat accesul copiilor sub sapte ani la vizionarea unor filme clasice de animatie, precumPisicile aristocrate,Dumbo si Peter Pan, din cauza unor scene considerate a contine stereotipuri ori prejudecati rasiale. continuă pe Adevărul

Lucian Bode: Am semnat un ordin prin care mai multe structuri au fost trecute direct in coordonarea ministrului Internelor Printre acestea Corpul de Control al Ministrului si Directia Generala Anticoruptie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca marti a semnat un ordin prin care mai multe structuri din cadrul MAI au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Astazi, am luat luat decizia.

Business report A aparut turismul de vaccinare. Orlando Teodorovici, inapoi la Curtea de Conturi. Mai multe categorii de salariati pot solicita concediul paternal. Datoria publica in pandemie. 6 tendinte in tehnologie

Banca Mondiala: Al patrulea val de datorii risca sa provoace o noua criza financiara * Citu anunta modificarea legii salarizarii si a legii pensiilor * Orlando Teodorovici, inapoi la Curtea de Conturi * Radu Ganescu COPAC): A aparut turismul de vaccinare anti-COVID * Toate neregulile pe care le-am vazut intr-o ora la o sala de pacanele din Bucuresti * Concediu paternal 2021: Mai multe categorii de salariati il pot solicita * Prima fabrica privata romaneasca de masti este condusa de medicul personal al premierului Israelului * Romania exporta electricitate in pofida opririi reactorului 1 de la Cernavoda * Cum arata datoria publica a Romaniei in pandemie. S-ar impune corectarea rapida a deficitului bugetar * Producatorii robotului Sophia vor sa demareze productia de masa in contextul pandemiei * 6 tendinte in tehnologie pentru 2021 * Pilonul II i-a imbogatit pe romani cu 900 milioane EUR in anul pandemiei.

Planul Buy American. Joe Biden vrea ca agentiile federale americane sa cumpere mai multe produse locale

Joe Biden semneaza luni un decret prin care cere agentiilor federale sa cumpere mai multe produse americane - consolidand astfel planul Buy American -, cu scopul de a relansa productia nationala si de a apara locurile de munca, reluand astfel o tema a predecesorului sau Donald Trump, a anuntat consilierul economic al Casei Albe, relateaza AFP.

Topul tarilor europene cu cele mai multe investitii in startup-uri Fintech. Pe ce loc se afla Romania

Investitiile in firme fintech la nivel european au fost in total de circa 4 miliarde de euro, in prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport Tech. eu. Cele mai multe investitii le-au primit firmele din Marea Britanie si Germania.

Cod galben si portocaliu de vant puternic, pana luni dimineata, in mai multe judete ale tarii. Unde lovesc ninsorile

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de vant puternic. Pana luni dimineata, in Banat si in zona Carpatilor Occidentali si Meridionali va fi cod galben, iar la altitudini mari va fi cod portocaliu. Luni, in intreaga tara vor fi rafale de vant puternic.

Hot de mic. Un adolescent, prins dupa ce a furat mai multe sticle de alcool dintr-un magazin

Un tanar de 17 ani, din Pucioasa, a intrat pe mana politistilor dupa ce a furat mai multe sticle de alcool dintr-un magazin.

Care sunt judetele care au inregistrat, marti, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosuse mai afla doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,42 cazuri la mia de locuitori.

TBI BANK: Romanii au cumparat de 3 ori mai multe ATV-uri si motociclete in pandemie

Vanzari cu 300% mai mari de ATV-uri, motociclete, dar si scutere, skijet-uri si accesorii in 2020 fata de anul anterior, arata cifrele ATVRom. De asemenea, unul din 3 clienti si-a finantat hobby-ul in pandemie prin solutia TBIPay.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu mai sunt doar doua judete, respectiv Timis, pe primul loc, unde rata de infectare este de 3,48 cazuri la mia de locuitori, urmat de judetul Cluj, unde rata de infectare este de 3,07 cazuri la mia de locuitori.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )