Libnet.ro
UNICEF

13:30

Masuri de securitate sporite pentru candidatii la alegerile prezidentiale din Franta, avertizati in legatura cu riscul unui atentat iminent

Hotnews Hotnews,
 Masuri de securitate sporite pentru candidatii la alegerile prezidentiale din Franta, avertizati in legatura cu riscul unui atentat iminent

Masuri sporite de securitate au fost luate in Franta pentru a asigura siguranta principalilor candidati la alegerile prezidentiale, in contextul anuntului facut marti de ministrul de interne, Matthias Fekl, despre arestarea, la Marsilia, a doi barbati suspectati de planificarea unui atac iminent, scrie Agerpres, citand Le Figaro si BFMTv. continuă pe Hotnews

Dan Andronic promite noi dezvaluiri privind alegerile prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:11 Jurnalistul Dan Andronic a anuntat astazi ca se va prezenta in fata Parlamentului, daca va fi chemat, pentru ca va avea astfel ocazia sa prezinte date pe care nu le-a dezvaluit pana in acest moment cu privire la alegerile prezidentiale din 2009. *Adrian Tutuianu: Este inutila audierea lui Andronic la comisia SRI din moment ce se face comisie de ancheta.

Tariceanu, despre dezvaluirile privind alegerile prezidentiale din 2009: Ni se confirma existenta unui sistem paralel de putere in Romania, exercitat de institutii care nu au legitimitate in acest sens (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut marti o scurta declaratie referitoare la ideea de crerea a unei comisii parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din.

Traian Basescu, posibil scenariu despre cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale: Tradat de Liviu Dragnea

Traian Basescu a lansat un scenariu potrivit caruia Victor Ponta a fost tradat din interiorul PSD la alegerile prezidentiale din 2014. Asta nr. - numarul mic de sectii de votare din diaspora) a stabilit .

Franta: Doi barbati suspectati ca pregateau un atentat, arestati cu cinci zile inainte de alegerile prezidentiale

Doi barbati in varsta de 23, respectiv 29 de ani, suspectati ca pregateau un atentat iminent, au fost arestati marti la Marsilia, in sudul Frantei, cu cinci zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale din aceasta tara, transmite AFP.

Macron, vazut favorit in sondajele alegerilor prezidentiale din Franta

Diferentele dintre primii patru clasati in sondaje s-au micsorat, fiind practic in marja de eroare. Candidatul centrist Emmanuel Macron este dat pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 23% din voturi in cel mai nou sondaj Ifop-Fiducial, citat de Reuters.

Emmanuel Macron si Marine Le Pen conduc in sondaje inaintea primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta

Emmanuel Macron si presedinta Frontului National conduc sondajele pentru cursa prezidentiala din Franta, programata sa aiba loc, duminica, in Franta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )