Libnet.ro
UNICEF

23:00

Document: Romania Salariu de 1.000 euro pe luna, cea mai mare crestere economica din UE si alte planuri PNL

Playtech Playtech,
Document: Romania Salariu de 1.000 euro pe luna, cea mai mare crestere economica din UE si alte planuri PNL

PNL a publicat promisiunile electorale pentru perioada 2020-2024. in Programul de Guvernare, actualul partid de guvernamant propune electpratului marea cu sarea. PNL promite majorarea salariului mediu net cu 50%, crestere economica de 6% la nivelul lui 2024 si atragerea a circa 90 de miliarde de euro din fonduri europene. PNL, promisiuni mari in oferta electorala . continuă pe Playtech

IN LUNA OCTOMRIE Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ramas stabila la minus 0,3% in luna octombrie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a ramas stabila la 0,3%, tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Polonia, Ungaria, Cehia si Romania, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in luna octombrie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ramas stabila la minus 0,3% in luna octombrie 2020, in timp ce in Uniunea Europeana a ramas stabila la 0,3%, tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei fiind Polonia, Ungaria, Cehia si Romania, arata datele publicate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), scrie Agerpres. Comparativ cu situatia din luna septembrie, rata anuala a inflatiei in luna octombrie a scazut in 15 state membre, a ramas stabila in doua tari si a crescut in 10 state membre. in Romania, rata anuala a inflatiei a scazut pana la 1,8% in luna octombrie, de la 2,1% in septembrie.

Cea mai banoasa afacere in anul pandemiei! Videochatul salveaza economia Romaniei. Cate milioane de euro au adus romancele in tara

Economia Romaniei a fost lovita in plin de pandemia de coronavirus. Nu este un caz singular. Pana si cele mai puternice state ale lumii au inregistrat pierderi majore dupa aparitia SARS CoV 2. in toata aceasta perioada de restriste economico-financiara, un domeniu s-a ridicat deasupra tuturor, inregistrand venituri record. Date centralizate la nivel .

Conducere militara la Directia de Sanatate Publica din Sibiu Judetul are cea mai mare rata de infectare din Romania

Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu va avea, in premiera, o conducere militara, noul director general fiind numit medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Sibiu. Reamintim ca judetul Sibiu are cea mai mare rata de infectare din Romania - 9 la mia de locuitori -, iar municipiul Sibiu si alte trei localitati din Sibiu sunt in carantina de luni.

INTERVIU Cum a trecut industria de panificatie prin criza. Gabriela Beres, Puratos: Romania a fost cea mai afectata din Europa de Est

Industria de panificatie din Romania a fost cea mai afectata din Europa de Est, din cauza faptului ca Romania este o piata artizanala, comparativ cu piata industrializata din Vest, dar si pentru ca vechimea business-urilor, in special in cofetarie, este mica, intre 10 si 15 ani maxim, a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, Gabriela Beres, director regional pe 18 piete pentru Puratos Group.

Expert in sanatate publica, avertisment infricosator cu privire la destinatia cea mai iubita de romani: Riscul de infectie este extrem de mare

Pe langa autoritati, expertii in sanatate publica vin cu avertizari vizavi de zonele cu cel mai mare risc de transmitere a virusului ucigas. Recent, Razvan Cherches a transmis un mesaj prin care le aduce tuturor romanilor la cunostinta riscurilor la care se expun daca aleg sa plece in vacanta in anumite destinatii din Romania. Acesta .

Cea mai buna varza murata la butoi. Ingredientul secret pe care-l stiu gospodinele, e atat de simplu

Alimentele fermentate au o istorie indelungata in multe culturi, varza murata fiind unul dintre cele mai cunoscute exemple de feluri de preparate traditionale fermentate. Reteta pentru cea mai buna varza murata la butoi. Reteta varza murata la butoi Desi sauerkraut varza murata) este un cuvant german, felul de mancare nu a provenit din Germania. El .

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

Ce zone ale corpului nu trebuie atinse. Care este cea mai murdara zona, pana acum se credea altceva

Specialistii in sanatate au facut o lista a zonelor corpului care nu trebuie atinse. Lista a fost oarecum actualizata, intrucat nu mai este valabil ce se credea si se spunea pana acum. Astfel, acum, cea mai murdara parte a corpului este buricul. De ce nu trebuie sa isi atingi niciodata fata daca nu ai mainile .

INNA si-a surprins cea mai buna prietena facandu-i cadou masina visurilor ei

INNA si-a surprins cea mai buna prietena, daruindu-i masina pe care si-o dorea. Anca este cea mai buna prietena a INNEI de aproape 15 ani, fiind si una dintre persoanele care o insotesc pe artista in turnee.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )